INKUBATOR 4.0: Razgovor za službo (Zoom, 7. 12. ob 18:00)

Objavljeno: 20. novembra 2023

Življenjepis in spremno pismo sta te pripeljala do razgovora za službo… Kaj pa sedaj?

Kako se najbolje predstaviti v kratkem času?

Kako s prvim vtisom pokazati, da si najboljši/-a kandidat za razpisano mesto?

Pridruži se nam in izboljšaj svoje možnosti za zaposlitev. Na delavnici bomo predelali vse od tega, na kakšen način se stopi pred delodajalca, kako se odzvati na neprijetna in neprimerna vprašanja ter kaj lahko narediš, ko prideš domov.

Kdaj in kje?

Dobimo se v četrtek, 7. decembra 2023, ob 18:00  prek spleta (ZOOM).

Kako se prijavim?

Za udeležbo je obvezna predhodna prijava, saj je število mest na delavnici omejeno. Prijavljenim bomo dan pred dogodkom poslali povezavo.

Prijave zbiramo 24 ur pred dogodkom preko spodnjega obrazca.

Koliko stane?

Udeležba je brezplačna! 🙂 Prednost pri prijavi bodo imele mlade osebe (16-29 let).

Kdo bo z nami?

Z nami bo Ana Berce.

Ana Berce je diplomirala leta 2012 na Filozofski fakulteti na oddelku za sociologijo in Teološki fakulteti ter pridobila naziv univerzitetna diplomirana sociologinja kulture in profesorica teologije. V Mestni knjižnici Ljubljana je bila od leta 2018 do 2021 je bila zaposlena kot vodja informacijskega servisa Borza dela. Kot strokovna svetovalka je skrbela za uporabnike, ki so potrebovali pomoč in informacije iz področja zaposlovanja, trga dela, življenja na delovnem mestu in na splošno ustvarjanja ter vodenja kariere. Od leta 2021 je kot koordinatorka prireditvene in izobraževalne dejavnosti, hkrati pa je vključena v projekte, ki skrbijo za zdravje na delovnem mestu, promocijo knjižnice in spletna izobraževanja. Kot gostujoča predavateljica je sodelovala pri projektih Inkubator 4.0 ter Akademija Brez izgovora.

 

Dodatne informacije: eva@socialna-akademija.si.

Tags: , , ,


Komentiraj prispevek!

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Back to Top ↑

UA-42404711-1