Izposoja video opreme

Multimedijski center (MMC) Socialne akademije poleg delavnic (ustvari dokumentarec, ustvari film…) omogoča tudi zelo ugodno izposojo video opreme.
Seznam opreme (s slikami in cenikom), ki je na voljo, se nahaja na TEJ POVEZAVI ali spodaj v obrazcu pod kategorijami.

Izposoja in vračilo opreme poteka od 9. aprila 2018 na naši novi lokaciji, Tržaška cesta 132 (Ljubljana-Vič), v času uradnih ur med 9:30-16:30.
CENIK IN SEZNAM OPREME
SPLOŠNI POGOJI IZPOSOJE

POVZETEK SPLOŠNIH POGOJEV:

Dvig in vrnitev opreme je možna od ponedeljka do petka med 9.30 in 16.30 uro. Vpišite uro, ko pridete po opremo in uro vrnitve.
Če gre za izposojo opreme med vikendom, se upošteva 50% popust na izposojo.
Za izposojo med vikendom tako označite, kdaj pridete po opremo v petek in kdaj jo vrnete v ponedeljek. Najem opreme se obračunava dnevno, po ceniku.
Ob izposoji se vedno plača kavcija v višini 50€.  Za dvig opreme je potrebno imeti s seboj osebni dokument.

Z izpolnitvijo spodnjega obrazca (ime, priimek, telefon in/ali email) je oprema rezervirana – v kolikor v izbranem terminu ne bo dosegljiva, vam bomo to sporočili v 3 delovnih dneh.  Prav tako pa vas prosimo, da nam, v kolikor ste si premislili glede rezervacije opreme, to tudi sporočite najkasneje 1 delovni dan pred napovedano izposojo. 

Z izpolnitvijo spodnjega obrazca se strinjate s splošnimi pogoji izposoje. Za več informacij se obrnite na: janko@socialna-akademija.si, 068 616 004.
UA-42404711-1