POSTANI DIGITALNI NINJA! za mlade zaposlene (in njihove mentorje)

Objavljeno: 28. januarja 2023

Nova služba, novo delovno okolje, … super! Kaj pa sedaj?

Vabljen/-a na usposabljanje za mlade zaposlene, na katerem boš v štirih modulih spoznal/-a osnove za uspešno delo v digitalnem svetu in se iz začetnika spremenil/-a v vsestranskega/-o digitalnega/-o ninjo, ki bo z lahkoto kos nalogam na področju digitalnih vsebin!

Vabljen/-a na 32-urno usposabljanje, na katerem bomo spoznavali osnove medijske in informacijske pismenosti, kako učinkovito sodelovati on delati prek spleta, kaj pravzaprav pomeni izraz digitalna identiteta in kako jo gradimo, kaj se skriva za (osebno) znamko, kako se lotiti digitalnega marketinga in kako ustvarjati privlačne digitalne vsebine, grafično oblikovanje za vsakogar z aplikacijo Canva ter osnove video produkcije.

Več o vsebini

Modul 1: Medijska in informacijska pismenost

  • Kdaj? Ponedeljek, 3. 4. 2023, od 9:00 do 17:00 (8 ur)
  • Kje? Socialna akademija (Tržaška 132, Ljubljana)

V svetu, ki je že kar preveč zasičen z informacijami, je znanje, kako najti prave in verodostojne, bistvenega pomena. V uvodu bomo spoznali osnove medijske in informacijske pismenosti, kje in kako najti informacije, ki so vredne zaupanja ter kako se tudi pri ustvarjanju vsebin držati etičnih načel in norm.

Modul 2: Spletno (so)delovanje

  • Kdaj? Sreda, 5. 4. 2023, od 9:00 do 15:00 (6 ur + 2 uri individualno)
  • Kje? ZOOM

Spoznali bomo orodja in načine za sodelovanje ter delo prek spleta ter spletna digitalna orodja, ki nam lahko olajšajo naš delovni vsakdan ter nas podprejo, da bo naše delo bolj organizirano, učinkovito in zanimivo.

Modul 3: Spletna prisotnost

  • Kdaj? Ponedeljek, 10. 4. 2023, od 9:00 do 17:00 (8 ur)
  • Kje? Socialna akademija (Tržaška 132, Ljubljana)

Kaj je digitalna identiteta (posameznika in podjetja), kaj so sestavni deli znamke in kako deluje digitalni marketing? Sprehodili se bomo od osnov do dela na praktičnih primerih, kako lahko prek spleta komuniciramo celostno podobo podjetja ali izdelka ter kako se komunikacije lotiti strateško in načrtno.

Modul 4: Ustvarjanje digitalnih vsebin

  • Kdaj? Sreda, 12. 4. 2023, od 9:00 do 17:00 (8 ur)
  • Kje? Socialna akademija (Tržaška 132, Ljubljana)

Vse vsebine, ki jih objavljamo, je potrebno tudi ustvariti. Tako bomo spoznali, kaj je celostna grafična podoba, kako na hitro oblikovati grafike in slike za uporabo na spletnih straneh in družbenih omrežjih ter se lotili osnov video produkcije.

Koliko stane?

  • Cena usposabljanja: 240 eur
  • Rok za prijave: 20. marec 2023

Usposabljanje bomo izvedli v primeru, če se bo nanj prijavilo vsaj 8 udeležencev.

Kdo bo z nami?

Sabina Belc je od leta 2008 aktivna na področju mladinskega dela. Od leta 2017 je zaposlena na Socialni akademiji kot mladinska delavka, kjer razvija in vodi projekte, mentorira družbene pobude ter ustvarja priložnosti, znotraj katerih lahko mladi odkrivajo in krepijo lastne talente. Njena strast so igrifikacija, izobraževalne igre kot orodje v državljanski vzgoji, medijska pismenost ter digitalno/spletno mladinsko delo. Je vodja projekta strateškega partnerstva Ustvarjalni digitalni prostori in soavtorica priročnika (Pre)skok na splet: priročnik za pristne, sproščene in sodelovalne aktivnosti na spletu.

Eva Gajšek je del Socialne akademije od leta 2017. Po izobrazbi profesorica slovenščine in teologije se ukvarja z vodenjem projektov in s komunikacijo, zanimajo pa jo predvsem področja aktivnega evropskega državljanstva, zaposlovanje mladih in uporaba umetnosti v izobraževalne namene.

Več info: sabina@socialna-akademija.si

Tags: , , , ,


Komentiraj prispevek!

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Back to Top ↑

UA-42404711-1