Prostovoljske priložnosti na Socialni akademiji v šolskem letu 2022/23

Objavljeno: 26. avgusta 2022

To jesen te na Socialni akademiji čaka kar nekaj priložnosti za razvijanje svojih kompetenc preko prostovoljnega dela! Želiš narediti nekaj? Pridruži se nam!

Prostovoljcem je pri nas vedno na voljo mentorstvo in svetovanje, gradivo, didaktični material in prostor za izvajanje aktivnosti, prek sklenjene prostovoljske pogodbe pa ti lahko po predhodnem dogovoru povrnemo tudi potne stroške (javni prevoz) in nadomestilo za prehrano.

Postani del ekipe 10 ključnih stvari!

Ekipa 10 ključnih stvari išče nove člane, ki jih zanima delo z mladimi (zadnji letniki OŠ ter SŠ) in izvajanje delavnic na temo ključnih stvari, ki jih ti ne dobijo v šoli. Vabijo tudi, da se pridružiš njihovim uličnim akcijam ali pa prispevaš s pisanjem bloga, fotografiranjem in drugim ustvarjanjem.

Popotniško novinarstvo išče novo vodstvo!

Projekt popotniško novinarstvo je več kot zgolj pohajkovanje po svetu! Obsega namreč vprašanja medijske pismenosti, kritičnega mišljenja in pogleda na svet ter učenje prek potovanja. Pobuda je trenutno na pavzi, saj čaka na nove popotnice in popotnike, ki bi ji dali novo energijo ter jo vzeli za svojo. Rad/-a potuješ in pri tem na svet, ki ga odkrivaš, gledaš kritično? Rad/-a beležiš svoje vtise s potovanj v blogih, na fotografijah, v filmčkih? To je to! Pridruži se nam!

Pomoč pri promociji projektov in učinkov!

Ti srce bije za PR? Bi rad/-a spoznala socialni marketing? Te zanima oglaševanje na družbenih omrežjih in kako se pripravi komunikacijske kampanje? Preskusi se v praksi!

Organiziraj poletne/jesenske/zimske tedne za otroke!

Že vrsto let različne skupine prostovoljcev pripravljajo poletno počitniško varstvo. Si pripravljen/-a sprejeti izziv in organizirati varstvo za skupino osnovnošolcev v času poletnih/jesenskih/zimskih počitnic? Če te poleg dela s “tamalimi” zanima pisanje in izvajanje projektov, je to super priložnost, da si nabereš izkušnje in se učiš pod budnim očesom mentorja! V primeru uspešno pridobljenih sredstev na razpisu za svoje delo prejmeš tudi plačilo.

Pomoč pri organizaciji Socialnega tedna

To jesen iščemo tudi pomoč pri Socialnem tednu, ki poteka pod geslom “Počimo mehurčke”. Če te zanima organizacija dogodkov, komuniciranje in promocija, tehnična in druga podpora ter odpiranje relevantnih družbenih vprašanj,  je ta projekt ravno pravi zate! Pridruži se nam!

Nekaj bi, ampak ne vem kaj…?!

Ni problema! Piši nam in skupaj bomo ugotovili, kje lahko najbolje razviješ svoje talente in katera aktivnost ti je pisana na kožo! 🙂

Več info: sabina@socialna-akademija.si

Tags: , , , ,


Komentiraj prispevek!

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Back to Top ↑

UA-42404711-1