Razgledan.si: Prvo leto delovanja v številkah

Objavljeno: 3. julija 2023

Prvi rojstni dan delovanja portala Razgledan.si, ki smo ga praznovali na letošnji dan državnosti, je čas, da se ozremo nazaj in preštejemo vse uspehe in dosežke.

Ob tej priložnosti smo pripravili infografiko, ki povzema dosežke portala in predstavlja pravi vpogled v njegovo uspešno pot do zdaj.

25 lekcij: V prvem letu delovanja smo sodelavci Razgledan.si pripravil 25 vsebinsko bogatih lekcij. Te lekcije so zajemale številne tematike, kar je prispevalo k raznolikosti in privlačnosti portala za različne ciljne skupine bralcev.

13 lekcij z video vsebino: Na Razgledan.si je 13 lekcij obogatenih tudi z video lekcijami, ki bralcem omogočajo bolj interaktiven način učenja.

2 kviza: Prva dva kviza ponujata priložnost za preverjanje znanja na zabaven način. Svoje znanje lahko trenutno preverite pri lekcijah Platonova država in Populizem.

Časovni trak: Del portala razgledan.si je tudi časovni trak, ki ponuja interaktiven pregled zgodovinskih dogodkov prek video lekcij z YouTube kanala Simona Purgerja. To bralcem omogoča nov način za raziskovanje preteklosti in razumevanje sosledja dogodkov in družbenih pojavov ter vpliva le-teh na sedanjost.

22 sodelavcev: Kakovostno vsebino zagotavlja 22 soustvarjalcev portala. Ekipo sestavljamo strokovnjaki iz različnih področij, ki skupaj skrbimo za kakovostno vsebino, ki je bralcem podana na poljuden in zanimiv način ter je podprta z grafičnimi in interaktivnimi elementi. Ob tem se vsem zahvaljujemo za sodelovanje in se že veselimo prihodnjih let raziskovanja in odkrivanja novih tem.

Vabimo vas, da obiščete portal Razgledan.si in pobrskate med zanimivimi vsebinami o državi in družbi, s katerimi želimo odgovoriti na izziv nizke državljanske pismenosti v Sloveniji in na demokratični deficit, ki ga le-ta povzroča.

Tags: , , ,


Komentiraj prispevek!

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Back to Top ↑

UA-42404711-1