Zasebnost

Kdo smo

Naslov naše spletne strani je socialna-akademija.si

Socialna akademija
Tržaška cesta 132
1000 Ljubljana

Davčni zavezanec: NE
DDV ID številka: SI93826206 (za DDV smo identificirani v skladu s 4. odst. 78. člena ZDDV-1, vendar DDV-ja ne zaračunavamo v skladu s 1. odst. 94. člena ZDDV-1)

T/F: 01 439 97 95
M: 051 893 060
M: 068 623 630 (izposoja snemalne opreme)
E: info@socialna-akademija.si

Katere osebne podatke zbiramo in zakaj?

Elektronski naslovi – E-novice

Na novice se lahko prijavite na dogodkih (če pustite e-naslov ter označite, da želite prejemati novice) ali prek obrazca na spletni strani.

E-novice pošiljamo enkrat tedensko.

Za pošiljanje uporabljamo sistem Mailchimp. Sistem shranjuje v bazo vaš IP naslov, izključno zaradi potrebe preprečitve zlorabe sistema. Prav tako shranjujemo seznam klikov na posamezne povezave znotraj vsake poslane e-novice, izključno zaradi statistike.

Zunaj naše spletne strani, uporabnika več ne sledimo.

Komentarji

Ko obiskovalec na strani pusti komentar poleg same vsebine komentarja zabeležimo tudi IP naslov zaradi preprečevanja spam komentarjev.

Podatki o udeležbi

Na dogodkih zaradi zahtev financerjev uporabljamo liste prisotnosti, ki običajno vsebujejo ime, priimek, starost (na zahtevo Urada RS za mladino) ter e-naslov.

Pri nekaterih aktivnostih (npr. mednarodne izmenjave) zaradi potrebe izvedbe potrebujemo dodatne osebne podatke, ki pa jih ne hranimo (št. osebnega dokumenta itd.).

Podatke hranimo v sistemu Podio in jih razen financerjem ne posredujemo tretjim osebam.

Statistika

Google Analytics
Na spletni strani uporabljamo servis Google Analytics za vodenje statistike obiska.

S kom delimo vaše podatke

Spletna stran deli vaše podatke o obisku samo s servisom Google Analytics.

Socialna akademija ne deli vaših podatkov s tretjo osebo, razen kadar gre za podatke (običajno anonimizirane), ki jih potrebujejo financerji projektov (liste prisotnosti, prijavni obrazci, …).

Kako dolgo shranjujemo vaše podatke

Komentarje na spletni strani hranimo za nedoločen čas. Na ta način lahko avtomatsko prepoznamo in potrdimo morebitne nadaljnje komentarje.

Vaš elektronski naslov, vpisan na naše e-novice, shranjujemo do vaše odjave.

Podatke, ki jih posredujete pri različnih oblikah sodelovanja s Socialno akademijo, smo dolžni hraniti do časa, predvidenega v pogodbi o (so)financiranju projekta/dejavnosti. Običajno je to 5 let od izteka projekta.

Katere pravice imate glede vaših podatkov

Če ste na strani pustili komentar, lahko zahtevate, da vam izvozimo datoteko z osebnimi podatki, ki jih hranimo o vas, vključno z vsemi podatki, ki ste nam jih posredovali. Prav tako lahko zahtevate izbris katerih koli osebnih podatkov, ki jih hranimo o vas. To pa ne vključuje podatkov, ki smo jih dolžni hraniti zaradi administrativnih, pravnih ali varnostnih razlogov.

Dodatne informacije

Kako varujemo vaše podatke

Vaše podatke shranjujemo na zavarovanih strežnikih partnerjev Mailchimp, Podio in Google Analytics.

Za več informacij nam lahko pišete na info@socialna-akademija.si


Comments are closed.

Back to Top ↑

UA-42404711-1