Ugoden najem učilnic

Objavljeno: 30. julija 2019

Organizirate dogodek?

Na Socialni akademiji, Tržaška cesta 132 v Ljubljani, imate poleg avdio studia možnost najema tudi velike in male učilnice/seminarske sobe.

Oba prostora sta dobro opremljena in primerna za različne aktivnosti, kot so izobraževanja, seminarji, tečaji, predavanja in sestanki.

Prednosti najema pri nas:

  • Ugodne cene in možnost popusta pri večjem številu najemov,
  • preprost dostop do lokacije – neposredna bližina obvoznice (Dolgi most),
  • priprava prostora po želji – postavitev miz in stolov,
  • raznovrstne restavracije v bližini,
  • možnost organizacije pogostitve v Dnevni sobi – predprostoru,
  • veliko število brezplačnih parkirnih mest: Poleg poslovne stavbe, v kateri se nahajamo,  je na voljo večje brezplačno parkirišče. V neposredni bližini se nahaja tudi postajališče P+R Dolgi most (1,20 eur na dan, vikendi brezplačno).

Velikost prostora omogoča izvedbo dogodka za večjo skupino ljudi, kapaciteta pa je odvisna tudi od postavitve miz v učilnici. Opremljena je z LCD projektorjem, računalnikom in zvočniki. Veliko oken ponuja prijetno, naravno svetlobo, možna pa je tudi popolna zatemnitev z zavesami.

Za postrežbo med odmori je na voljo Dnevna soba, ki se nahaja pred učilnico in je opremljena z mizami za pogostitev ter z dvema sedežnima garniturama in je primerna za druženje udeležencev med odmori.

Mala učilnica omogoča organizacijo dogodka za manjše število ljudi in je zato idealen prostor za skupine, ki štejejo od 10 do 15 oseb.

Idealna je za sestanke in usposabljanja.

Za postrežbo med odmori je na voljo Dnevna soba, ki se nahaja ob učilnici in je opremljena z mizami za pogostitev ter z dvema sedežnima garniturama in je primerna za druženje udeležencev med odmori.

Dostop do prostorov

Nahajamo se v drugem nadstropju na Tržaški cesti 132. Vhod najdete na južni strani poslopja.

V stavbi ni dvigala.

 

Za več informacij o prostih terminih na info@socialna-akademija.si ali 01 439 97 95.

Tags: , , , , , , ,


One Response to Ugoden najem učilnic

  1. Pingback: Socialna akademija » 9 stvari, za katere smo hvaležni v 2023

Back to Top ↑

UA-42404711-1