Organiziranje javnih dogodkov – Kako načrtovati, da česa ne pozabimo?

Knjižica Organiziranje javnih dogodkov je delo treh avtorjev, ki že več let med seboj sodelujejo pri pripravi dogodkov v okviru Socialne akademije. Zato je v prvi vrsti izraz njihovih praktičnih izkušenj. V besedilu, ki so ga podnaslovili Kako načrtovati, da česa ne pozabimo?, odpirajo številne vidike načrtovanja in izvedbe javnih dogodkov, ki vam bodo pri pripravi vaših dogodkov prišli še kako prav!

avtorji_dogodki

 

 
 

 

 

 

Tone Lesnik je aktiven upokojenec, gozdar, moderator in skavt. Še posebno rad se ukvarja z gozdno pedagogiko in pri tem sodeluje s Skavtskim okoljskim centrom v Kočevskem rogu, kamor vse pogosteje prihajajo šole na naravoslovne tabore. Raziskuje in piše o temah, ki zadevajo gozd, naravo in okolje.

 

 

 

 
 

 

Mojca Perat, namestnica direktorja na Socialni akademiji, vodi in organizira mednarodne in nacionalne projekte. Deluje v različnih komisijah in društvih za področja aktivnega državljanstva in družbene pravičnosti. Je moderatorka in povezovalka javnih razprav, diskusijskih kavarn ter kulturnih dogodkov.

 

 

 

 

Matej Cepin deluje kot izobraževalec, avtor in vodja projektov na področjih aktivnega državljanstva, mladinskega dela, pedagogike in osebnostnega razvoja. Trenutno vodi Socialno akademijo. Je tudi mož, oče, skavt in navdušen tekač. Njegova največja strast pa je odkrivati edinstvenost vsakega človeka in njegove poklicanosti.

Prelistaj prvih nekaj strani knjižice!


Komentiraj prispevek!

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Back to Top ↑

UA-42404711-1