Počitniško varstvo za otroke od 1. do 5. razreda OŠ: Jaz, novinar

Objavljeno: 3. avgusta 2018

[PRIJAVE NA POČITNIŠKO VARSTVO 2019 –> tukaj]

Socialna akademija organizira štiritedensko počitniško varstvo Jaz, novinar za otroke od 1. do 5. razreda osnovne šole. Žal nismo bili uspešni na razpisu Mestne občine Ljubljana, zato je letos program plačljiv.

O PROGRAMU

Program bo potekal pod naslovom JAZ, NOVINAR, v okviru katerega bodo mali nadebudneži odkrivali in razvijali svoje talente skozi fotografijo in video ter spoznavali poklic novinarja in različne novinarske zvrsti.

OKVIRNI POTEK

Počitniško varstvo bo potekalo od ponedeljka do petka od 7.30 do 16.30. V tem času bo za otroke organizirano: varstvo, novinarske delavnice, rekreacija, kreativno ustvarjanje, druženje, zabava, igra in prehrana (dve malici in kosilo).

Program se bo izvajal na naši novi lokaciji na Tržaški ulici 132 v Ljubljani (Vič).

TERMINI POČITNIŠKEGA VARSTVA JAZ, NOVINAR

Počitniško varstvo bomo ponudili v terminih:
– 26. – 29. 6. 2018
– 2. – 6. 7. 2018
– 20. – 24. 8. 2018
– 27. – 31. 8. 2018

NOVO!!! V zadnjih dveh tednih bodo na voljo tudi delavnice v slovenskem znakovnem jeziku! Dobrodošli gluhi in naglušni otroci!

Če želite, lahko otroka prijavite na več počitniških tednov.

CENA PROGRAMA IN NAČIN PLAČILA

Cena počitniškega varstva je 50€/teden, za vsakega naslednjega otroka pa je cena 40€. V tednu od 26. do 29.6. 2018 je cena varstva 40€ zaradi krajšega delovnega tedna.

Prijavnina mora biti plačana v roku, navedenem na predračunu, ki ga bomo po prijavi poslali na e-naslov prijavitelja. Prijava bo potrjena s plačilom prijavnine.

Odpovedi
Prijavnina se vrne, če je prijava odpovedana najkasneje 14 dni pred začetkom počitniškega tedna, v katerega je prijavljen otrok. Če otrok zboli pred začetkom in se zaradi tega ne more udeležiti programa, se prijavnina povrne v celoti ob pogoju, da je prijavitelj ob začetku bolezni obvestil izvajalca počitniškega varstva in da je predložil zdravniško potrdilo o otrokovi bolezni. Prijavnina bo vrnjena na bančni račun, s katerega je bila nakazana, najkasneje v 15 dneh po odpovedi v zgoraj navedenih rokih ali po predložitvi zdravniškega potrdila o otrokovi bolezni.

LETOŠNJE NOVOSTI

  • Počitniško varstvo je namenjeno otrokom od prvega do petega razreda iz cele Slovenije.
  • Počitniško varstvo bo potekalo v novih prostorih na Tržaški ulici 132 na Viču v Ljubljani.
  • Program bo doživel korenito prenovo. Rdeča nit pa ostaja ista – spoznavanje z novinarstvom in multimedijo.
  • NOVO!!! V zadnjih dveh tednih bodo na voljo tudi delavnice v slovenskem znakovnem jeziku! Dobrodošli gluhi in naglušni otroci!

Informativni sestanek za počitniško varstvo bo v petek, 15. 6. 2018, ob 17.00 v učilnici Socialne akademije na Tržaški ulici 132 v Ljubljani. Lahko si boste ogledali prostore, spoznali program in potek tedna, na voljo pa bomo tudi za vaša morebitna vprašanja. Udeležba ni obvezna.

Oglejte si, kaj smo ustvarjali prejšnje poletje.

Odgovori na dodatna vprašanja (prosimo uporabite to obliko komunikacije):
sabina@socialna-akademija.si


Komentiraj prispevek!

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Back to Top ↑

UA-42404711-1