Delavnica: Podio – brezplačno orodje za organizacijo dela v vaši skupini, gibanju ali organizaciji

Objavljeno: 27. avgusta 2014

Ste vodja ali član kakšne skupine, pobude, gibanja ali nevladne organizacije? Se tudi vi srečujete s pomanjkanjem časa, iskanjem odgovorov na stare maile, neurejenim arhivom in neodzivnostjo sodelavcev?

Tudi vi te težave rešujete z arhiviranjem mailov, Dropboxom, Google Drive-om in podobnimi orodji? Ali pa ste malo večji »freaki« in ste sprogramirali kakšno preprosto aplikacijo, ki vam pri tem pomaga?

Morda bo tale brezplačna delavnica prava stvar za vas!

Na Socialni akademiji smo proti koncu leta 2013 pričeli z uporabo sistema Podio. S tem smo drastično zmanjšali pretok elektronskih sporočil ter uporabo Google Drive-a, Dropboxa, Excellovih dokumentov in začeli opuščati tudi posebej sprogramirano spletno aplikacijo, v katero smo prej zmetali nekaj tisočakov.

Podio nam omogoča beleženje dogodkov, udeležencev, odsotnosti delavcev, potnih nalogov, avtorskih pogodb, razpisov in še marsičesa. Je kto nek službeni Facebook, saj je hkrati socialno omrežje in baza podatkov. In povrhu vsega ga morda lahko dobite popolnoma brezplačno!

Vabimo vas na brezplačno predstavitveno delavnico, ki jo bo v ponedeljek, 29. septembra 2014 od 13:00 do 15:30 vodil Matej Cepin.

Delavnica bo potekala v okviru Socialnega tedna v učilnici Socialne akademije (Ulica Janeza Pavla II. 13 v Ljubljani) in je namenjena predvsem predstavnikom skupin, gibanj in nevladnih organizacij.

podio_zaslon

Program delavnice:

  • Predstavitev izzivov, s katerimi se soočamo pri svojem delu ter umestitev sistema Podio v reševanje teh izzivov.
  • Predstavitev sistema Podio
  • Primer prakse: Socialna akademija
  • Delo na primerih udeležencev
  • Zaključna razprava

Na delavnico lahko prinesete svoj prenosni računalnik ali tablico, lahko pa si ga za čas delavnice sposodite tudi na Socialni akademiji.

Sprejeli bomo do 15 udeležencev. Na delavnici bomo pobirali prostovoljne prispevke.

O izvajalcu

matej_cepinMatej Cepin, univ. dipl. ing. računalništva in informatike, deluje kot izobraževalec, avtor publikacij in vodja projektov na različnih področjih. Ukvarja se z aktivnim državljanstvom, mladinskim delom, pedagoškimi pristopi in osebnostnim razvojem. Vodi Socialno akademijo. Je tudi mož, oče, skavt in navdušen tekač. Njegova največja strast pa je odkrivati edinstvenost vsakega človeka in njegove poklicanosti.

Tags: , , , ,


Back to Top ↑

UA-42404711-1