Usposabljanje na delovnem mestu uspešno zaključeno

Objavljeno: 10. avgusta 2011

mm0

mm0V začetku avgusta sta Matic Podmenik in Marko Jerina na Socialni akademiji uspešno zaključila dvomesečno Usposabljanje na delovnem mestu, ki se je izvajalo v sodelovanju z Zavodom za zaposlovanje Republike Slovenije. V dvomesečnem obdobju sta se Matic in Marko usposabljala na področju dela z mladimi, snemanjem in montaži video posnetkov, dela z multimedijsko opremo, organizacijo in koordiniranjem projektov ter dogodkov.

Sodelovala sta pri opremi prostorov Socialne akademije (fotografiji prikazujeta izdelavo gluhe sobe), pri načrtovanju (v Bohinjski Bistrici) in projektih kot je Draga mladih 2011. Usposabljanje na delovnem mestu je bilo za udeleženca dragocena izkušnja.
{gallery}galerije/11/maribor{/gallery}
 

 

ess_osnovniOperacijo delno financira Evropska unija, in sicer iz Evropskega socialnega sklada. Operacija se izvaja v okviru Operativnega programa razvoja človeških virov za obdobje 2007 – 2013, 2. razvojne prioritete »Spodbujanje zaposljivosti iskalcev dela in neaktivnih«, 2.1. prednostne usmeritve »Spodbujanje zaposljivosti iskalcev dela in neaktivnih.«


Komentiraj prispevek!

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Back to Top ↑

UA-42404711-1