10 ključnih stvari za večjo zaposljivost: Zaposlim(€), 27.–30. 8. 2014, Boh. Bistrica

Objavljeno: 23. aprila 2014

Mladinski poletni tabor 10 ključnih stvari za večjo zaposlljivost mladih

Socialna akademija v času od 27. do 30. 8. 2014 pripravlja 3. KLJUČNI TEDEN z naslovom ZAPOSLIM(€)

Mlad in ne več poln nad, da se bo zate našla zaposlitev, ko dokončaš študij?

Zadnji teden avgusta je pravi čas, da spoznaš 10 ključnih stvari – 10 veščin, ki jih v šoli ne moreš pridobiti, so pa ključne za kakovost in polnost tvojega življenja. Preizkusi se, ugotovi kdo si, ohrani in razvij svoje telo, talente in dušo ter predaj nekaj tega tudi vrstnikom!

IMG_1166Dneve, ki jih bomo preživeli v Bohinjski Bistrici bomo posvetili odkrivanju 10 ključnih stvari, ki so pomembne pri bodočem poklicu.

Skupaj bomo tokrat odkrivali 10 ključnih stvari, ki se jih nismo naučili v šolah, so pa izrednega pomena za naše bodoči poklic oz pridobitev zaposlitve. Spoznavali bomo sredstva učinkovite osebne predstavitve, osnove delovanja v timu ter organizacije dela in časa. Preizkusili bomo tudi naše sposobnosti argumentacije in  sprejemanja kritike. Predvsem pa se bomo osredotočali vztrajnost in ohranjanje motivacije pri študiju in iskanju zaposlitve in sooblikovali  osebno vizijo in poslanstvo. Vse to nam koristi tudi v vsakodnevem življenju.

Kotizacija: 40€ (udeležba bo ugodnejša, če se boš pridružil kateri izmed delovnih skupin, ki delujejo pri projektu 10 ključnih stvari)

Več o dogodku preveri na www.10kljucnihstvari.si.

Info in prijave (do 24. 8. 2014 oz zaposlnitve prostih mest): 10ks@socialna-akademija.si

Tags: , , ,


Komentiraj prispevek!

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Back to Top ↑

UA-42404711-1