Bravo, Sara!

Objavljeno: 12. februarja 2014

Sara Baumgarten je mlada Nemka, ki se je pod okriljem organizacije Starkmacher lanskega januarja udeležila usposabljanja v organizaciji Socialne akademije, E-nclusion.  Poleti je kot prostovoljka prišla na Socialno akademijo, da bi še v praksi spoznala, kako pri nas vključujemo nova spletna orodja v delo z mladimi.

sara1 Udeležila se je Ključnega tedna, zaključnega tedna mladinske pobude 10 ključnih stvari, pomagala pri raziskovanju materiala za wiki stran E-nclusion, sodelovala na Dragi mladih.

Decembra 2013 je z najvišjo oceno zaključila svoje magistrsko delo, kjer je predstavila prakso, ki jo je spoznala pri nas. Takole piše Sara: “I talked to my professor who read my thesis and she said she was quite inspired, especially about the 10keys project. She would like me to introduce this project at my university. She was wondering if this could be a topic of a european wide intensive program among students.”

sara2Čestitke, Sara! Lepo, da si bila med nami, hvala za pomoč in na čimprejšnje snidenje.

Congratulations, Sara, for your thesis! It was great having you among us. Thank you for your help and hope to see you soon again.

Tags: ,


Komentiraj prispevek!

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Back to Top ↑

UA-42404711-1