Častno kronali I. generacijo izkustvenih vodnic in vodnika

Objavljeno: 16. decembra 2014

V četrtek, 11. 12. 2014,  smo imeli svečano podelitev priznanj prvi generaciji izkustvenim vodnikom in vodnicam.

Udeleženci so najprej opravili teoretični del, ki so ga zaključili s seminarsko nalogo in z izvedenim izkustvenim vodenjem na terenu.

Vsak si je izbral svoj košček sveta, ki ga je želel podeliti z drugim. Poudarjali smo  najboljše in se v dobrem podpirali ter skozi izobraževanja rasli.

DSCN8947

Izkustvene vodnice in vodnik so:

 • Tjaša Franko,
 • Nina Kerec,
 • Anja Humar,
 • Irena Naglič,
 • Marta Sekolonik,
 • Matej Sojar,
 • Nika Vilar,
 • DSCN8958

  Urša Vidmar,

 • Tereza Vrhunc.

Hvala vam prva generacija za pristno izkustvo. Na vaši poti vam želim veliko pristnega, čarobnega, transcedentnega.

Mojca P.

Večer je bil povezan z “Marto Marto”, z “Umetnostjo izkustva” in z vsem, kar smo ta večer lahko podarili drug drugemu. Verjamem, da je vsak dobil vsaj majčkeno darilo zase. Meni je bilo lepo ker smo skupaj sklenili našo zgodbo, ki smo jo skupaj začeli. Morda sem pogrešala “šefa” Socialne akademije. Zaradi zelja, ki sem ga pozabila, mi ni vseeno. Pogrešala sem odziv “sošolcev”, vsaj vseh tistih, ki smo speljali do konca. Vesela sem bila, da sta Nataša in Brigita prišli in vem, da bo njuno vodenje super, ko bo izvedeno. Hvaležna sem tebi, Mojca in tudi Mariu za srčnost in spodbude. Želim si priložnosti biti prisotna na vodenjih novih vodičev, vodnikov. Vesela bom, ko bomo ponovili vsaj kakšno od naših vodenj. Želim si, da bi imeli tudi drugi ljudje možnost doživeti te lepe trenutke.

DSCN8853

Marta S.

DSCN8803

Torej, zaključni večer s podelitvijo diplom izkustvenim vodnikom je bil prijeten, predvsem, ker smo se po dolgem času spet srečali vsi vodniki, ki smo se tekom usposabljanja prelevili v eno lušno družinico. Skupina Marta Marta nam je popestrila večer s svojimi vse prej kot običajnimi igralskimi vložki za tovrstna večerna druženja. Vsekakor zanimivo doživetje! Četudi me osebno na “mojo novo izkustveno družinico” veže kar lepa razdalja, bi si želela, da se v pomladnih dneh ponovno srečamo. Še najraje kje na odprtem, v enem izmed prelepih slovenskih krajev, kjer še nismo izvedli izkustvenega vodenja. Tudi Potočka zijalka v luči vida, sluha, giba in misli čaka, da nas popelje v pradavni svet našega arhaičnega prednika, paleolitskega lovca in nabiralca…

Nataša R.

Izobraževanje je bilo zame zelo prijetna izkušnja, ki mi je pomagala najti lastno pot do ustvarjanja dogodkov, kjer lahko predstavim svoj pogled na tematiko in ga združim z družabnim izkustvom. K temu sta pripomogla tako kakovostno strokovno vodstvo, kot varno , prijateljsko okolje, katerega smo ustvarjali z našimi druženji in soustvarjanjem.

Irena N.

FOTOGALERIJA S PODELITVE ZAKLJUČNIH DIPLOM

Tags:


Komentiraj prispevek!

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Back to Top ↑

UA-42404711-1