Decembrsko dogajanje na Socialni akademiji

Objavljeno: 27. decembra 2017

December je čas, ko se zazremo nazaj in ponosno pregledamo opravljeno delo ter dosežke v preteklem letu. Tudi mi smo se lotili priprave letnega poročila in načrtovanja novih delovnih izzivov za naslednje leto. V kratkem bodo naši uspehi tudi javno dostopni, da bomo lahko našo radost delili z vami.

Ker smo po pregledu ugotovili, da smo bili zelo uspešni smo si v decembrskem času privoščili malenkost več zabave. Tako smo organizirali kar tri. Vendar naj naprej omenimo, da smo mesec začeli poučno, saj smo v Veržeju organizirali usposabljanje Moj korak naprej v okviru projekta Inkubator 4.0, ki ga je uspešno vodil Sašo Kronegger. Skupina udeležencev na tem usposabljanju je bila sicer majhna, so pa zato odnosi bili veliko bolj intimni in poglobljeni, zaradi česar smo se na usposabljanju prav imenitno imeli. Glavna tematika oziroma namen usposabljanja Moj korak naprej je ponuditi mladim možnost, da se brez zadržkov zazremo vase in tako odkrijemo svojo strast oziroma poslanstvo. S tem nam namreč omogoči, da se boljše znajdemo na trgu dela in tako najdemo ali delamo tisto kar nas resnično veseli. Udeleženci smo polni novega znanja in navdiha tako vstopili v december, le to pa bomo prenesli tudi v novo leto.

Izčrpajočemu iskanju sebe so sledile zabave 🙂

Udeleženci Inkubatorja 4.0 smo v letu 2017 bili izredno pridni, naj se pohvalimo, da se je usposabljan udeležilo več kot 200 novih članov, prav tako se jih je letos 50 zaposlilo. Zaradi česar, se je Socialna akademije odločila, da nas nagradi in nas je bolj aktivne spodbudila, da organiziramo Predbožično Inkubator 4.0 druženje. Na zabavi smo poskrbeli za vse okuse, največ pohval pa je požel veganski tatarski biftek :). Udeleženci so bilo navdušeni tudi nad pestrim programom. Začel se je z lovom na zaklad, pri čemer so se skupine borile z lavo, fotkale na kitajskem zidu in dobremu možu napisale želje za prihajajoče leto. Zaklad je tudi bil najden v oblike ogromne čokoladne torte, katero je krasil napis: »Pravi zaklad so prijatelji!«. Nadaljevali smo z burno igro balonov in zaključili z glasnimi, ne zmeraj za ušesa prijetnimi, karaokami.

Po burni prvi zabavi se je praznično razpoloženje nadaljevalo s premierami dokumentarnih filmov, ki smo jih posneli udeleženci Socialne akademije tokom leta. Tudi na tem dogodku ni manjkalo dobre volje in odlične hrane, predvsem pa poučnih tematik, ki so udeležencem dali materiala za nove miselne procese.

Decembrska druženja smo zaključili z VIP zabavo, ki je bila bolj resne narave. Zabava je bila namenjena partnerskim organizacijam s katerimi Socialna akademije sodeluje, kot tudi vsem posameznikom, ki so na kakršni koli način v preteklem letu sodelovali z njo.

December smo tako, kot celotno leto zaključili uspešno, saj smo dosegli vse zastavljene cilje. Za naslednje leto smo jih zato postavili malenkost višje, saj si želimo novih izzivov, rasti in napredka.

Tudi vam želimo vse uspešno v naslednjem letu, predvsem pa mirne in srčne prihajajoče praznike. Naj vstopimo skupaj v novo leto k novim delovnim zmagam naproti.

Tina in Anja


Komentiraj prispevek!

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Back to Top ↑

UA-42404711-1