Delavnica Kako postaviti in uresničevati vizijo?

Objavljeno: 7. aprila 2014

V petek, 4. in soboto, 5. aprila 2014, je v prostorih Socialne akademije potekala delavnica Kako postaviti in uresničevati vizijo?. To je sedaj že četrta od petih delavnic, ki potekajo brezplačno v sklopu usposabljanja Vodim, torej sem!.

Delavnico je vodil Matej Cepin, vodja mnogih usposabljanj s področja razvoja potenciala posameznikov, dela z nevladnimi organizacijami in podjetji. Prav tako je vodja več mednarodnih in nacionalnih projektov, npr. www.socialniteden.si in mladinski-delavec.si.
Delavnica je bila več kot zanimiva, saj je udeležence povabila na pot k spoznavanju svojega notranjega okolje. Z različnimi tehnikami so »kopali po sebi«, kar pa se je izkazalo, da največkrat ni lahko, je pa nujno za postavljanje svojega poslanstva in vizije. Razdeljeni po delovnih skupinah so  razmišljali, kako ohranjati motivacijo za uresničevanje vizije pri sebi in pa kot zaposleni v organizaciji.
Udeleženci so po zaključku  delavnice odšli domov  motivirani in opremljeni z orodji, kako poiskati svoje poslanstvo in vizijo, tako na osebnem kot na poslovnem področju.

DSCN5119-1

Tags: , , , , ,


Komentiraj prispevek!

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Back to Top ↑

UA-42404711-1