Ponudba za delo: postani ustvarjalec multimedijskih vsebin in mentor mladim

Objavljeno: 2. septembra 2016

Si mlajši/-a od 30 let, vsaj 3 mesece na Zavodu? Te zanima video? Želiš izboljšati svoje zaposlitvene potenciale ter ob tem dobiti tudi mesečno nadomestilo?

Iščemo osebo za 3-mesečno usposabljanje na delovnem mestu Multimedijskega oblikovalca v okviru istoimenskega centra Socialne akademije. To zaposlitev omogoča Zavod za zaposlovanje na osnovi razpisa namenjenega brezposelnim mladim.

Kandidat bo v tem času pridobil kompetence za:
– ustvarjanje medijskih vsebin (avdio in video posnetkov, fotografij, spletnih strani, publikacij za tisk),
– posredovanje izkušenj in vedenja o sodobnih komunikacijskih in multimedijskih orodjih mladim in odraslim, kot npr. v obliki mentorstva, so-voditeljstva usposabljanj, iskanja in motiviranja ciljnih skupin,
– pripravo vlog za prijavo na razpise in zbiranje sredstev za izvedbo projektov.

Pogoji zaposlitve so naslednji:
– polni delovni čas,
– izbrani kandidat sklene Pogodbo o napotitvi na usposabljanje z Zavodom za zaposlovanje,
– zaradi zahtev razpisa morajo biti kandidati mlajši od 30 let in da so najmanj 3 mesece prijavljeni na Zavodu kot brezposelna oseba,
– predvideni začetek vključitve v delovni proces je 19.9.2016 oz. po dogovoru.

Postopek izbora
Ponudbe pošljite do 12. 9. 2016 preko tega obrazca. V razdelku za pripenjanje datotek vstavite svoj življenjepis, v katerem naj bodo še posebno poudarjene naslednje reference:
– morebitne izkušnje z ustvarjanjem medijskih vsebin (avdio in video posnetkov, fotografij, spletnih strani, publikacij za tisk),
– izkušnje z so-mentorstvom in so-voditeljstvom usposabljanj,
– druženje z mladimi in drugi socialni stiki.

Najustreznejši kandidati bodo povabljeni na razgovor. Po končanem usposabljanju bo oseba imela možnost za zaposlitev na primerljivih delovnih mestih.

Kaj je Socialna akademija?

Socialna akademija je nevladna organizacija s sedežem v Ljubljani, ki deluje na območju celotne Slovenije in tudi širše v Evropi. Pohvalimo se lahko z mnogimi družbenimi inovacijami ter uspešnimi pobudami, zaradi katerih je – upamo – življenje v Sloveniji vsaj nekoliko kakovostnejše. Mednje sodijo Socialni teden, Popotniško novinarstvo, pester nabor izobraževalnih videov, inovacije na področju mladinskega dela in medgeneracijskega sodelovanja. Ekipo sestavljajo redno zaposleni sodelavci, honorarni sodelavci in prostovoljci. Več o nas lahko preberete v zloženki ali pa si ogledate predstavitveni video.

Poslanstvo Socialne akademije je:
– posameznikom pomagamo, da pridobijo državljanske kompetence in se povezujejo v skupine.
– skupine krepimo, da razvijajo inovativne družbene pobude in odgovarjajo na potrebe družbe.
– gradimo družbo, temelječo na človekovem dostojanstvu.

Želimo zgraditi »prostor« s tremi stopnjami: izobraževalnim centrom, inkubatorjem in možganskim trustom oz. think tankom.


Komentiraj prispevek!

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Back to Top ↑

UA-42404711-1