Evropski mladinski tedni 2019

Objavljeno: 14. marca 2019

Socialna akademija od 20. 7. do 3. 8. 2019 skupaj z 9 mednarodnimi partnerji že šesto leto zapored organizira EVROPSKE MLADINSKE TEDNE v Nemčiji.

Evropski mladinski tedni (European Youth Weeks – EYW) so mednarodna mladinska izmenjava v Haus am Maiberg v Heppenheimu, (v mestu, kjer se je med drugim rodil Sebastian Vettel, znani nemški dirkač formule 1), ki daje mladim iz različnih evropskih držav možnost, da spoznajo različnost Evrope in da razvijejo svoje zavedanje na področju aktivnega državljanstva EU.

Izmenjava je namenjena spodbujanju medkulturnega dialoga ter krepitvi vezi in razumevanja med mladimi iz različnih držav Evropske unije.

Če želiš pridobiti mednarodne stike, izboljšati svoje govorne kompetence in javno nastopanje v angleščini, poleg tega pa tudi ozavestiti in razvijati evropsko identiteto in državljansko pripadnost Evropski uniji, ne odlašaj in se prijavi!

Izmenjave se lahko udeležijo mladi od 18. do 27. leta. Število mest je omejeno!

Kotizacija za dvotedenski program, namestitev in prehrano je 150 €. V primeru, da se resnično želiš udeležiti izmenjave in si ne moreš privoščiti plačila celotnega zneska, lahko v prijavnici (okno: komentar) zaprosiš za znižano kotizacijo.

Projekt je delno sofinanciran s strani programa Erasmus+.

Več info najdeš na spletni strani Evropskih mladinskih tednov ali pri Sabini (sabina@socialna-akademija.si).

Prijave zbiramo do 15. 5. 2019  na tem linku.

Tags: , , , ,


Komentiraj prispevek!

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Back to Top ↑

UA-42404711-1