Filmski tabor za mlade 14–18 let: USTVARI FILM, Bohinjska Bistrica, 27.–30. 8. 2016

Objavljeno: 12. marca 2016

V Bohinjski Bistrici v času 27.–30. 8. 2015  za mladino pripravlja filmski tabor USTVARI FILM.

Kdo? Tabor je namenjen mladim od 14. do 18. leta (9. razred OŠ in srednješolci), ki se želijo naučiti osnov scenaristike, režije, snemanja in montiranja.

Kdo bo z vami? Nad vami bodo bdeli, vam vlivali novega znanja in vas popeljali do končnih filmčkov izkušeni mentorji Socialne akademije.

blazFilmsko ustvarjanje? Spoznavali bomo proces filmskega ustvarjanja in se naučili dela s snemalno opremo. Posneli bomo 4 kratke filme. Uporabljali bomo opremo Socialne akademije; če imaš kaj svoje opreme (fotoaparat, slider …), jo le prinesi s sabo.
Letos bo tema, ki jo bomo prenesli na filmsko platno spletno nasilje (cyberbullying).

In prosti čas? Ob prijetnem druženju, večeru ob tabornem ognju, filmskem večeru, kopanju v Bohinjskem jezeru in premieri filmov ti bo prekmalu žal, da je tabora že konec.

Podrobnosti? Starši te na tabor pripeljejo v soboto do 10.00, ko začnemo, poberejo pa te v torek zvečer, ko bomo z zaključno premiero tabor končali.
S seboj potrebuješ spalko, športno obleko za vse (vremenske) priložnosti, morebitno filmsko opremo (če jo imaš) in rekvizite. Pred taborom prejmeš še podrobna navodila po e-pošti.

Lokacija? Uživali bomo ob lepotah slovenskega alpskega sveta v Bohinjski Bistrici (z avtobusom je 5 min oddaljena od Bohinjskega jezera, kjer si bomo privoščili osvežitev). Bivali in kuhali (kuharja bomo imeli s sabo) bomo v župnišču v Bohinjski Bistrici.

bb1Kotizacija: 60 € (plača se jo pred odhodoma na tabor preko predračuna). Prijava na tabor je potrjena, ko je predračun plačan.

Utrip filmskega tabora: 2015, 2014, 2013

Izdelki s filmskih taborov: 2015, 2014, 2013

Delavnica bo izvedena, če bo prijavljenih vsaj 16 udeležencev.

Več info: info@socialna-akademija.si


Komentiraj prispevek!

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Back to Top ↑

UA-42404711-1