Foto natečaj 2008

Objavljeno: 18. oktobra 2008

kul1.jpg

Socialna akademija vabi k sodelovanju Foto natečaja: 

Bodi KUL
Bodi KULturen
Bodi medKULturen 

   kul1.jpg

Bodi KUL do sebe.
Bodi KULturen, neguj in ceni svojo kulturo.
Bodi medKULturen, spoznavaj in spoštuj  kulturo drugih.

Fotografiraj in predstavi svoj pogled na leto medkulturnega dialoga.
Preko treh povezujočih fotografij prikaži  kaj zate pomeni
biti KUL,
biti KULturen,
biti medKULturen.
 
Foto natečaj so bo zaključil 15. novembra. Sodelujoče bomo o izboru naboljših del obvestili in nagradili s praktičnimi nagradami v mesecu decembru. 

Na zadnji strani fotografije naj bo navedeno:

  * Naslov avtorja
  * Telefonska številka
  * Naslov fotografije oz. drugo besedilo, ki sodi k fotografiji

Vsak udeleženec natečaja, lahko soduluje samo enkrat. Fotografije naj bodo naslovljene, lahko pa se dopiše besedilo (pojasnilo fotografije) ali okoliščine v katerih je nastajala fotografija.

Fotografijam je potrebno priložiti podpisano izjavo o avtorstvu.
Fotografije bo ocenjevala komisija v sestavi dveh fotografov, predstavnika Socialne akademije ter socialne delavke.

Info in prijave:
 tel.: 00386 1 427 71 40 (Martin Lenarčič in Mojca Perat)
info@socialna-akademija.si

RAZPISNI POGOJI

1. Natečaja se lahko udeležijo vsi fotografi, ki bodo do zaključka predpisanega roka in v skladu z razpisnimi pogoji poslali svoja dela.

2. Avtor lahko predloži en set fotografij z največk tremi fotografijami. Set je lahko na eni fotografiji.

3. Fotografije so lahko poslane preko interneta na e-poštni naslov: V tem primeru se morajo poimenovati datoteke po ključu: ime_priimek_naslov Fotografije.* (* je kočnica datoteke). Fotografije se lahko pošlje tudi po pošti na naslov: Zavod Socialna akademija (Bodi KUL, bodi KULturen, bodi medKULturen) Zrinjskega 9, 1000 Ljubljana, Slovenija.

4. Fotografije so lahko črno-bele ali barvne, formata 2400 (širina) in 1600 (višina), ali več, poslane v digitalni ali analogni obliki.

5. Zavod Socialna akademije si pridržuje pravico do uporabe fotografij (ob omembi avtorjev fotografij) v promocijske namene zavoda Socialne akademije.

6. Fotografije po želji opremite z naslovi, komentarji. Vsaka fotografija mora vsebovati izjavo o avtorstvu, ter ime in priimek ter kontaktne podatke. Če je fotografija poslana preko e-pošte, velja poslano sporočilo, kot izjava o avtorstvu. Avtor sam odgovarja za avtorstvo fotografije.

5. Vsa prispela dela bo pregledala in ocenjevala komisija, katero bo sestavil zavod Socialna akademija. Žirija bo v sestavi prestavnika Socialne akademije, fotografa, ter član iz področja sociale.

6. Pri ocenjevanju prispelih del bo komisija upoštevala ustvarjalno, sporočilno in kritično stališče, tehnično dovršenost, izpovednost in originalnost.

7. Komisija ne bo obravnavala prispelih del, ki ne bodo ustrezala razpisnim pogojem, ter jih ne bo vračala. Vse odločitve komisije so dokončne in nepreklicne.


Komentiraj prispevek!

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Back to Top ↑

UA-42404711-1