Iščemo prostovoljce za počitniško varstvo otrok Jaz, novinar

Objavljeno: 12. junija 2020

Si študent/-ka pedagoške ali novinarske smeri?
Imaš izkušnje z delom z otroki?

Če si vsaj na eno od zgornjih vprašanj odgovoril/odgovorila z da, si star/-a med 18 in 30 let in imaš v avgustu vsaj en teden čas, potem nujno beri naprej!

Zate imamo priložnost za prostovoljsko delo, na katerem boš pridobil/-a veliko novih izkušenj in lepih spominov!

Tudi letos na Socialni akademiji organiziramo počitniško varstvo Jaz, novinar, za otroke od 1. do 5. razreda OŠ. Izvedli bomo 3 počitniške tedne, na katerih bodo otroci spoznavali poklic novinarja, ustvarili svoj film, radijsko oddajo in TV informativno oddajo, se spoznali s profesionalno multimedijsko opremo, obiskali novinarsko institucijo, ustvarjali in se družili.

Prostovoljci boste pomagali pri izvedbi programa, spremljali otroke na izletu, skrbeli za varnost in dobro počutje otrok. Po želji lahko tudi izvedeš kakšno delavnico za otroke, ali predstaviš kakšno svojo dejavnost (inštrument, šport, drugi zanimivi hobiji).

Prostovoljci boste prisotni od ponedeljka do petka med 7.00 in 17.00. V primeru, da imamo več prostovoljcev, je lahko posamezni prostovoljec prisoten le po en teden, lahko pa je tudi isti prostovoljec prisoten na vseh 3 tednih. Zagotovljeno je kosilo ter malici, lahko pa se izda tudi potrdilo o opravljenem prostovoljskem delu.

Termini varstev so : 3. – 7.8., 17. – 21.8 in 24. – 28.8. Izvajalo se bo na Socialni akademiji (Tržaška 132, Ljubljana).

Za prijavo ali kakršno koli vprašanje smo ti na voljo na prijave@socialna-akademija.si.

Prijave zbiramo do 17.7. 2020.

Tukaj pa najdeš še nekaj utrinkov in izdelkov iz prejšnjih let!


Komentiraj prispevek!

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Back to Top ↑

UA-42404711-1