Izobražujemo drug drugega v skupnosti

Objavljeno: 19. julija 2010

logoMGS

V torek, 20. junija se je skupina mladih in malo starejših podala na skupni izlet. Pot smo pričeli v Želimljah in se povzpeli skozi gozdičke in klančke do cerkvice sv. Marjete. Župnijska cerkev sv. Marjete je bila zgrajena v 1. tretini 19. stoletja. Znana je predvsem po opremi. Oltar in prižnico iz 2. pol. 18. stoletja so prinesli sem iz opuščene samostanske cerkve Marijinega oznanjenja iz Kostanjevice na Krki. 

 

Ko smo prispeli na vrh, smo se razdelili v skupine in preko različnih interaktivnih metod prevetrili medgeneracijsko sodelovanje in razhajanje. Paulo Freire je nekoč dejal … »Nihče ne izobražuje drugega, niti se ne izobražujemo sami. Izobražujemo pa drug drugega v skupnosti, in to smo počeli.

{gallery}galerije/10/marjeta{/gallery}

logoMGS.jpg

 

»Operaciji delno financira Evropska unija iz Evropskega socialnega sklada ter Ministrstvo za šolstvo in šport. Operacija se izvaja v okviru Operativnega programa razvoja človeških virov za obdobje 2007-2013, razvojne prioritete: »Razvoj človeških virov in vseživljenjskega učenja«, prednostne usmeritve: »Izboljšanje kakovosti in učinkovitosti sistema izobraževanja in usposabljanja«.


Komentiraj prispevek!

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Back to Top ↑

UA-42404711-1