Jezikovni tečaj: Španščina za popotnike, začetek 22. 10. 2015

Objavljeno: 9. oktobra 2015

¡Hola! ¡Buenos días!
Socialna akademija organizira intenzivne tečaje španščine, ki so namenjen tistim, ki bi se radi dobro znašli na potovanjih po Španiji in Latinski Ameriki. Tečaj bo potekal preko španske video serije Moje noro življenje, preko katere se boste odpravili na virtualno potovanje po španski prestolnici ter se srečali s številnimi situacijami, ki nas lahko doletijo kot popotnike ter se hkrati priučili osnov španskega jezika.

Začetek: 22. 10. 2015

ZAČETNI TEČAJ
Izvajalka: Neža Gaberšček
Termin: četrtek 18.00–19.30
Lokacija: Socialna akademija

Potepanje po Španiji si sedaj lahko privoščite kar v Ljubljani! Na tečaju popotniške španščine bomo sprva odleteli na madridsko letališče, od koder se bomo s taksijem odpeljali v center španske prestolnice, naročili zajtrk v kavarni, se sprehodili po mestu in spoznali domačine, s katerimi bomo klepetali o slavnih osebah, ki smo jih spoznali na zabavi.

spanscinaNADALJEVALNI TEČAJ
Izvajalka: Bojana Petkovič
Termin: četrtek, 16.15 – 17.45
Lokacija: Socialna akademija

Ljubljanski potep po Španiji se nadaljuje. Najprej se bomo okrepčali v baru s prigrizkom in pivom. Čaka nas še kupovanje daril, praznovanje po špansko in mehiško. Pohajkovanje po mestu bomo izkoristili za obisk muzejev, znamenitosti in trgovin. Da ne bomo zamujali ali čakali pred zaprtimi trgovinami med siesto, se bomo pozanimali, kakšni so odpiralni časi in koliko je ura. Spoznali bomo še več glagolov, s katerimi bomo znali opisati svoj dan in aktivnosti. Da bomo bolj samostojni, se bomo naučili, kako uporabljati javni prevoz. Na koncu pa bomo uredili primerno nastanitev z vsem potrebnim udobjem.
Zaželeno je znanje vsebin prve stopnje, vendar za udeležbo na tečaju tovrstno predznanje ni pogoj, lažje pa vam bo, če nekaj osnov španščine že imate.

spanscinnaV sproščenem vzdušju se bomo pogovarjali v španščini, znanje utrjevali skozi igre in simulacije popotniških situacij ter multimedijske interaktivne izkušnje.

Cena: 199 eur/tečaj (z vključenimi gradivi in e-učilnico).
Tečaj traja 30 ur (možno tudi plačilo na obroke).

V primeru, da v kratkem odpotujete, se lahko udeležujete več tečajev hkrati.

Več informacij: neza@socialna-akademija.si

Če prijavnica zataji, se lahko prijaviš tudi tule.

Tags: , , ,


Komentiraj prispevek!

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Back to Top ↑

UA-42404711-1