“Kakšno Evropo hočemo”, socialni teden v Parizu, 18. in 19. november 2017

Objavljeno: 17. avgusta 2017

Socialna akademija te vabi, da se udeležiš francoskega socialnega tedna z naslovom “Kakšno Evropo hočemo”, ki bo v Parizu 18. in 19. novembra 2017.

Bivanje bo urejeno na domovih organizatorjev, udeleženci pa si morajo na lastne stroške urediti prevoz v Pariz in nazaj ter plačati kotizacijo 35€.

Opogumljeni z izidom francoskih predsedniških volitev organizatorji letošnjega francoskega socialnega tedna izražajo upanje, da projekt Evropske unije še vedno prinaša med Evropejce solidarnost, več rešitev v borbi proti revščini in okoljski problematiki ter uspešno soočanje z izzivi migracij.

Z naslovom “Kakšno Evropo hočem” želijo sporočiti, da še vedno potrebujemo Evropo, ki pa se mora hkrati prilagoditi sodobnim izzivom, da bi sledila viziji tistih, ko so v povojnem času ustanavljali Evropsko zvezo, da bi ji zagotovili bolj mirno prihodnost. Prav zaradi tega organizatorji vabijo predstavnike iz vseh evropskih držav, da bi skupaj iskali odgovore na vprašanje v naslovu.

Koordinacijo za oblikovanje slovenske delegacije prevzema Socialna akademija. Vabljeni vsi, ki vas izziv Evrope prihodnosti zanima. Število mest je omejeno. Zainteresirani pišite na info@socialna-akademija.si.

Jezik: francoski ali angleški.

 


Komentiraj prispevek!

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Back to Top ↑

UA-42404711-1