Ključna konferenca mladih

Objavljeno: 25. maja 2012

V četrtek in petek, 17. in 18. maja, je v Cankarjevem domu v Ljubljani potekala Ključna konferenca mladih. Njen namen je bil predstaviti večje mrežne projekte, ki so jih ob podpori Evropskega socialnega sklada izvajale organizacije v mladinskem sektorju.

Predstavniki Socialne akademije smo na konferenci predstavljali svoje delo pri projektih Mladinski delavec, Mreža MGS in Aktivendrzavljan.si. Matej Cepin je nastopil kot eden od štirih osrednjih gostov drugega dne konference in kot predstavnik celotne mreže Mladinski delavec. V okviru tega projekta smo bili odgovorni tudi za dve delavnici: predstavitev modela usposabljanja mladinskih voditeljev in delavcev znotraj organizacij ter okroglo mizo Quo vadis, mladinsko delo. Dve delavnici smo izvedli tudi v okviru projekta Mreža MGS. Prva je nosila naslov Kako medgeneracijska je naša organizacij?, v drugi pa smo predstavili metode biografskega učenja v skupinah.

Marko Jerina je na mladinski tržnici, ki je v okviru konference potekala na Kongresnem trgu, predstavljal Socialno akademijo. Široka ekipa multimedijskega centra pod vodstvom Blaža Hostnika pa je pokrivala konferenco z vidika video poročanja.


Komentiraj prispevek!

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Back to Top ↑

UA-42404711-1