Kreativno: Tri prednovoletne upcycle delavnice! 4., 10. in 12. 12.

Objavljeno: 27. novembra 2019

Misliš, da je nemogoče v decembru privarčevati kak evro, in v evforiji mrzličnega nakupovanja, izobilja in odpadkov misliti tudi na okolje? Pridruži se nam, ustvarjaj in naredi svoj izdelek, ki bo koristil tebi in varoval okolje!

Nosi staro majico na nov način

Bi se rad/-a znebil/-a starih majic na najbolj kul način?

Na delavnici ponovne uporabe starih t-shirtov, bomo ustvarili svoje izvirne nakupovalne vrečke ter »baggy« nahrbtnike, in to brez šivanja. Kako pa načrtovati svoj izdelek, da bo tudi vzdržljiv… to izveš na delavnici, ki bo 4. decembra od 17h do 19h v prostorih Mladih zmajev v ČMC Šiška (Tugomerjeva 2, Ljubljana). Vabimo te na delavnico tudi, če primerne majice nimaš, saj boste udeleženci imeli na razpolago nekaj za vas pripravljenih rabljenih materialov, vključno z majicami.

Z vami bosta Nina Pivk in Kaja Koražija!

 

Novo-stari novoletni okraski

Kaj imajo skupnega novoletni okraski in predmeti okoli nas?

Ustvarjalnost ne pozna meja! Stvari, ki so izgubile uporabno vrednost lahko zopet zaživijo v neki drugi obliki. December je čas okrasitve in zato idealna priložnost, da odvečne materiale pretvorimo v lastne novoletne kreacije. Ustvarjali bomo božične okraske in izvirne oblike darilnih embalaž, ki so lahko tudi samostojno darilo.

Kdaj? 10. decembra 2019 ob 16h do 19h

Kje? Socialna akademija (Tržaška 132, Ljubljana)

Kdo? Nina Pivk in Nataša Mazi

Obvezna oprema? rolice od wc papirja, prazne plastenke, stari cd-ji, lepilo, akrilne barve, škarje in vse ostalo, kar se vam zdi primerno za predelavo.

Najboljše darilo!

Ali verjameš, da obstaja univerzalno darilo, ki bi ga bil vesel celo Dedek Mraz?

Z enim darilom osreči osebo, ki jo imaš rad in sebe, hkrati pa naredi nekaj dobrega za okolje.

Pridi na delavnico, ki se bo odvila 12. 12. na Socialni akademiji, izdelaj svoje personalizirano darilo, vloži svoj čas, privarčuj kak evro, druži se, ustvarjaj in ponovno uporabi.

Kdaj? 12. decembra 2019 ob 16h do 19h

Kje? Socialna akademija (Tržaška 132, Ljubljana)

Kdo? Nina Pivk in Nataša Mazi

Obvezna oprema? print fotografije (iz lastnih arhivov), karton, blago, prazne plastenke, olfa nož, hitro sušeče lepilo in vse ostalo, kar se vam zdi primerno za predelavo.

 

Delavnice so brezplačne in v prvi vrsti namenjene mladim (do 29.leta). Prijave zbiramo na: prijave@socialna-akademija.si.

Tags: , , ,


Komentiraj prispevek!

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Back to Top ↑

UA-42404711-1