Mednarodni tabor Venues of Victims (Hrvaška, 15. – 28. 8.)

Objavljeno: 20. maja 2022

Želiš skupaj z drugimi mladimi odkrivati zgodovinske dogodke druge polovice 20. stoletja in kakšen vpliv imajo ti na današnjo družbo? Pridruži se nam na mednarodnem poletnem taboru za mlade iz Slovenije, Hrvaške, Grčije, Litve, Portugalske, Španije in Nemčije.

Kje? Na Hrvaškem, štartamo iz Zagreba.

Kdaj? 15. – 28. avgust 2022

Kdo? Mladi, stari od 18 do 25 let, ki živijo v Sloveniji.

Za koga? Te zanimajo demokracija, mir in človekove pravice? Kaj pa raziskovanje političnega nasilja, povojnih diktatur v evropskem prostoru in propagande?

S temi in drugimi vprašanji se bomo skupaj ukvarjali na 2-tedenski mladinski izmenjavi, ki nas bo popeljala od Zagreba do Reke, Pule ter Opatjie preko Golega otoka, Brijunov in Jasenovaca. Poleg tega bodo na voljo različni izleti in skupne prostočasne aktivnosti!

Za okus si lahko pogledaš kratek dokumentarec z utrinki iz mednarodnega poletnega tabora iz l. 2018 s podobnim programom.

Koliko? Kotizacija (vključuje nastanitev, prehrano in program) je max. 150,00 eur. Potni stroški bodo povrnjeni.

S partnerji se trudimo pridobiti dodatna stredstva, s katerimi bi lahko znižali prispevek udeležencev, zato se ne ustraši kotizacije. V primeru, če ti predstavlja oviro, nam piši na sabina@socialna-akademija.si in bomo poskusili najti rešitev. 

Kako? Prijavite se lahko do 15. 6. 2022 preko naslednje povezave.

Tags: , , ,


Komentiraj prispevek!

Vaš e-naslov ne bo objavljen.

Back to Top ↑

UA-42404711-1