Mesečni napovednik dogodkov: JUNIJ 2019

Objavljeno: 27. maja 2019

Preden pobegneš na počitnice, se nam v JUNIJU lahko pridružiš na brezplačnih delavnicah ali pa prideš na filmski večer kratkih dokumentarcev!

 

Če si navdušen popotnik, ki čez svet ne samo potuje, ampak ga tudi kritično opazuje, ne zamudi vikend usposabljanja Popotniškega novinarstva!

 

Po Dolgem mostu se vsako drugo sredo še vedno potika Velika zelena pošast! Pridruži se ji pri njenih dogodivščinah, izzivih in nalogah!

 

SREDA, 5. junij, ob 17:00: Brezplačna delavnica. Oblike delovnih razmerij

Te zanima, kaj je razlika med avtorsko in podjemno pogodbo? Kaj pa med rednim delovnim razmerjem in samozaposlitvijo? Vabljen/-a na delavnico, kjer bomo predstavili različne oblike delovnih razmerij. Za več info in prijave klikni sem.

SREDA, 12. junij, ob 17:00: Brezplačna delavnica: Nadgradi svoj CV: Portretna fotografija

Pridi na kratko delavnico portretne fotografije, kjer bomo najprej v spoznali osnove za dobro fotografijo ter glavne nasvete in trike, v nadaljevanju bomo te nasvete preskusili tudi v praksi, in sicer drug na drugemu.
Za več info in prijavo klikni tukaj!

SREDA, 12. junij, ob 17:00: Mladinsko ulično delo

Zelena pošast in njeni spremljevalci se ponovno potikajo po Dolgem mostu, kjer iščejo družbo mladih, ki se ne bojijo izzivov! Pridruži se ji tudi ti!

ČETRTEK, 13. junij, ob 17:00: premiera kratkih dokumentarnih filmov

Vabljen/-a na premiero kratkih dokumentarnih filmov, ki so jih izdelali udeleženci usposabljanja Ustvari dokumentarec! Več o premieri si lahko prebereš tukaj.

SOBOTA in NEDELJA, 22. in 23. junij: Podkovani popotnik

Kako boš preživel/-a letošnje poletje?

Rad/-a potuješ in raziskuješ z odprtimi očmi?
Popotniško novinarstvo tudi letos organizira enkratno usposabljanje za vse kritično misleče in ukaželjne popotnike. Usposabljanje je za mlade od 15 do 29 let brezplačno, prijavi pa se lahko vsak! Več informacij in prijavnico najdeš tukaj!

SREDA, 26. junij, ob 17:00: Mladinsko ulično delo

Zelena pošast se ponovno odpravlja na potep po Dolgem mostu, kjer išče mlade, ki se ne bojijo zabavnih izzivov. Pridruži se ji tudi ti!

Tags: , , , ,


Komentiraj prispevek!

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Back to Top ↑

UA-42404711-1