Moj pogled na družino

Objavljeno: 16. marca 2010

sak_dk_vabilo_glava.gif
sak_dk_vabilo_glava.gif
v sodelovanju z župnijo Štična
v četrtek, 18. 3. 2010 ob 19. uri,
Župnijski dom Stična, Stična 17.

 Moj pogled na družino

druzina_sticna.jpg

Kakšen je odnos različnih generacij znotraj ene družine? Ali obstajajo stvari, dejanja in dogodki, predvsem pa vrednote s skupnim imenovalcem za vse generacije? Kaj se lahko mlajša generacija nauči od starejše in na kakšen način lahko dedki in babice lažje razumejo svoje vnuke? Pa srednja generacija je pogosto most med eno in drugo?
Skupaj z gostjo Silvo Matos, psihologinjo in psihoterapevko, se bomo pogovarjali o vrednotah in medgeneracijskem sodelovanju. S spodbujanjem aktivnega pogovora med člani vseh generacij, bomo poskušali poiskati skupne vrednote ter na koncu pokazati, na kakšen način naj poteka medgeneracijsko sodelovanje.

Gostja večera bo gospa Silva Matos. Večer pa bo povezoval sodelavec Socialne akademije Jernej Skubic.
 
RAZVOJ POTENCIALOV MLADINSKIH ORGANIZACIJ ZA MEDGENERACIJSKO SOŽITJE IN SODELOVANJE
»Operaciji delno financira Evropska unija iz Evropskega socialnega sklada ter Ministrstvo za šolstvo in šport. Operacija se izvaja v okviru Operativnega programa razvoja človeških virov za obdobje 2007-2013, razvojne prioritete: »Razvoj človeških virov in vseživljenjskega učenja«, prednostne usmeritve: »Izboljšanje kakovosti in učinkovitosti sistema izobraževanja in usposabljanja«.

 

Veselimo se Vaše udeležbe!
Vstop je brezplačen.


Komentiraj prispevek!

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Back to Top ↑

UA-42404711-1