Multi-kulti piknik ali veganske kuharske delavnice?

Objavljeno: 16. julija 2014

Po prvi delavnici, ki smo jo izvedli prejšnji četrtek, je ostalo še nekaj vprašanj odprtih: kakšna je razlika med popotniškim in državljanskim novinarstvom? Katere kompetence bomo razvijali v projektu? In končno: kako se lotiti organizacije dogodkov?

???????????????????????????????Teh vprašanj sva se na delavnici, ki je potekala v torek, 15. julija 2014, z udeleženci lotila Tadeja Mesojedec in Rok Pisk. Po uvodni predstavitvi nas je Tadeja uvedla v svet kompetenc, znanja, izkušenj, sposobnosti … Teoretično znanje so udeleženci preizkusili pri pripravi nabora kompetenc, ki jih bodo udeleženci projekta potrebovali kot popotniški in državljanski novinarji.

Odmor po prvem delu je ob debati (pre)hitro minil. V drugem delu pa so udeleženci pod Rokovim vodstvom izvedli simulacijo organizacije dogodkov. Bi se raje udeležili multi-kulti piknika ali veganskih kuharskih delavnic? Ali kar obeh? 🙂 Udeleženci so zopet presenetili z izvirnostjo idej.

Ob koncu delavnice pa so prijavljeni na razpis za vodje lokalnih klubov dobili še dolgo pričakovane izzive. Kdo jih bo najbolje izpolnil, pa bomo videli čez en mesec.

Tags:


Komentiraj prispevek!

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Back to Top ↑

UA-42404711-1