Multimedijski tabor, 18. – 22. 7. 2022

Objavljeno: 16. maja 2022

Si želiš preživeti poletni teden v naravi in pri tem ustvariti svoj (prvi) film?
Te zanimajo teme duševnega zdravja in skrbi zase?
Uživaš v pripravi obrokov?

Če si vsaj na kakšno vprašanje odgovoril_a z DA, se nam pridruži!

Kdaj? 18. – 22. 7. 2022

Kje? Vas Kovk, Col v koči Praprot

Kdo? Srednješolci ter učenci 8. in 9. razreda osnovne šole, ki živijo ali se šolajo v MOL.

Kaj? Naredili bomo svoje kratke filme v objemu narave v povezavi s temami duševnega zdravja in skrbi zase. Naučili se bomo vse filmske veščine, od scenarija in zgodborisa do snemanja in montaže. Tabor se bo zaključil s svečano premiero vseh kratkih filmov.

Skupaj z mentorico za samopodobo, Nejo, bomo pripravljali obroke vsak dan in se opolnomočili o uravnoteženem in pestrem načinu prehranjevanja. Neja bo tudi vodila delavnice o samopodobi, čuječnosti in ozaveščala mlade o motnjah prehranjevanja.

Mentorica za film, Hanna, bo izvajala delavnice o zgodovini slovenskega filma, tri delni scenaristični strukturi, scenaristike, zgodborisu, snemanju, kadriranju, montaži in filmski režiji. Udeležencem bo predala vse kompetence, ki jih potrebujejo, da ustvarijo svoje unikatne kratke filme v petih dneh.

V celotnem tednu bomo poleg odličnih filmov ustvarili tudi okusne lastne obroke, ter občutek, da ne potrebujemo imeti telefona konstantno pri sebi: samo kamero. Prevoz do tabora in iz tabora bo organiziran iz Ljubljane.

Koliko stane? Subvencionirana cena celotnega programa je 76 evrov za posameznega udeleženca. Na voljo so tudi brezplačna mesta za mladostnike iz socialno ogroženih družin.

Kaj rabim s seboj? Spalko, rjuho, prevleko za blazino in copate.

Prijave? Prijave zbiramo do 10.7.2022 oz. do zapolnitve mest na tej povezavi. Vaša prijava je potrjena s plačilom prijavnine.

Tabor soustvarjamo z Javnim zavodom Mladi zmaji. Več aktivnosti, ki se bo odvilo v sklopu Poletne avanture najdeš tukaj

Tags: , , , , ,


Komentiraj prispevek!

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Back to Top ↑

UA-42404711-1