Aprila na Socialni akademiji: Spletne delavnice – vsako sredo ob 17:00!

Objavljeno: 6. aprila 2020

Kje boš v sredo ob petih?

Se nam pridružiš na kakšni od petih spletnih delavnic, ki smo jih v aprilu pripravili na spletu?

Dokler srečanja v živo ne bodo nazaj, te vabimo, da v polnosti izkoristiš možnosti, ki ti jih omogoča virtualni svet in da se iz udobja domače pisalne mize (ali kavča) naučiš nekaj novega na zalogo –  da ti bo prišlo prav, ko se bo življenje spet vrnilo v ustaljene tirnice! 🙂

Delavnice in dogodki

SREDA, 8. aprila, ob 17:00: Spletna delavnica POSTANI MOJSTER/-ICA SVOJEGA ČASA!
Ti dan mine, ne da bi kaj pametnega naredil/-a? Bi rad/-a to spremenila? Pridruži se brezplačni interaktivni delavnici in spoznaj nekaj načinov, kako postati mojster/-ica upravljanja s časom! Ne čakaj, prijavi se tukaj!

SREDA, 15. aprila, ob 17:00: Spletna delavnica RAZGOVOR ZA DELO OD A DO Ž
Izkoristi čas, ko smo narazen: če te v prihodnosti čaka iskanje službo, boš na tej kratki spletni delavnici izvedel/-a, kako uspešno prestati še tako zahteven razgovor za službo! Preberi več in se prijavi!

SREDA, 22. aprila, ob 17:00: Spletna delavnica KARIERA IN ISKRENOST: Kako biti iskren do sebe in drugih, pa kljub temu uspeti?
Se tudi ti soočaš s to dilemo? Pridi na delavnico, kjer bomo spregovorili tudi, koliko na karierni poti štejejo talenti, vztrajnost in pogum! Vabljen/-a k prijavi!

SREDA, 29. aprila, ob 17:00: Spletna delavnica UPORABI SVOJ GLAS!
Spletna delavnica, povezana z nastopanjem v javnosti in pred kamero tokrat s poudarkom na našem najmočnejšem orodju sporazumevanja – glasu. Če se pripravljaš na intervju, govor, nastop v živo ali pred kamero/mikrofonom – ta delavnica je ZATE!

Tags: , , , ,


Komentiraj prispevek!

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Back to Top ↑

UA-42404711-1