Maja na Socialni akademiji: Sredine spletne delavnice in multimedijska usposabljanja!

Objavljeno: 30. aprila 2020

SREDA, 6. maja ob 17:00: Spletna delavnica PREPIR ALI MIR?!

Spletna delavnica soočanja s konfliktnimi situacijami in reševanja konfliktov. Če te zanima, na kakšen način se konstruktivno soočiti s konflikti in kakšno držo pri tem zavzeti, se za uro in pol pridruži Sabini na tej interaktivni spletni aktivnosti!

SREDA, 13. maja ob 17:00: Webinar PISANJE ŽIVLJENJEPISA OD A DO Ž

Izkoristi čas, ko smo narazen: če te v prihodnosti čaka iskanje službe, boš v družbi Ane na zanimiv način izvedel/-a, kaj so top triki in trendi pri pisanju in pošiljanju življenjepisa! Preberi več in se prijavi!

ČETRTEK, 14. maja ob 16:00: Začetek spletnega usposabljanja ZMONTIRAJ VIDEO

Naučiti se pravilno montirati ni lahka naloga, vendar je vredno truda, če te vleče v filmske vode! Začetni 14-urni tečaj ti bo preko teoretskih osnov in praktičnih vaj podal odlično osnovo za lastno ustvarjanje! Preveri termine in se prijavi!

PETEK, 15. maja ob 15:00: Začetek spletnega usposabljanja USTVARI SCENARIJ

Zaradi velikega zanimanja ponavljamo aprilsko uspešnico –16-urno usposabljanje osnov scenaristike! Če bi rad/-a  strokovno znanje združil/-a s kreativnostjo, se pridruži Hanni in ustvari scenarij za kratki dokumentarni/igrani film! Preveri termine in se prijavi!

SREDA, 20. maja ob 17:00: Spletna delavnica ABC OBDELAVE FOTOGRAFIJ

Ne veš, kaj bi naredil/-a s fotkami potem, ko jih posnameš, da bi portreti izgledali zares profesionalno ali da bi bile slike s počitnic lepše kot iz kataloga? Pridi in se nauči nekaj osnov in trikov!

SREDA, 27. maja ob 17:00: Spletna delavnica ITI NAPREJ, KO NE VEM, KAJ BI?

Imaš občutek, da stojiš na mestu in ne veš kam in kako? Kako v življenju izbrati pravo pot//kariero, če pa niti ne veš točno, kaj te zanima? In če te zanima preveč stvari? Pridi pogledat na Kristinino delavnico! Morda najdeš odgovor zase!

Tags: , , , , ,


Komentiraj prispevek!

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Back to Top ↑

UA-42404711-1