Natečaj Prostovoljec leta 2013

Objavljeno: 31. marca 2014

Mladinski svet Slovenije letos že enajstič zapored razpisuje natečaj, s katerim se bo izbralo najboljše prostovoljke, prostovoljce in projekte minulega leta. Prijavljene prostovoljke in prostovoljci se bodo potegovali za naj naslov v treh starostnih skupinah (do 19, 20-30 in nad 30 let), Naj mladinski voditelj oz. voditeljica, Naj prostovoljski projekt ter Naj mladinski projekt.
Namen natečaja Prostovoljec leta je povečati participacijo mladih v različnih sferah družbe, pokazati javnosti, da je to delo izjemno raznovrstno, koristno tako za prostovoljce kot družbo in predvsem, da si zasluži ugled in pozornost.

V letu 2008 je častno pokroviteljstvo nad projektom prevzel predsednik Republike Slovenije dr. Danilo Türk, v letu 2013 pa to tradicijo nadaljuje Borut Pahor.

Za vse prostovoljce/-ke, njihove mentorje oz. predstavnike prijaviteljev bo predvidoma v juniju 2014 organizirana zaključna prireditev s podelitvijo priznanj najboljšim. Priznanja bodo prejeli tudi vsi prijavljeni posamezniki in projekti v drugem delu prireditve. Zaključna prireditev bo odlična priložnost za druženje in izmenjavo izkušenj.

Prijave potekajo najkasneje do petka, 11. aprila 2014 in sicer po pošti ali po e- pošti.

Več informacij lahko najdete tukaj.

 

 

Tags: , ,


Komentiraj prispevek!

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Back to Top ↑

UA-42404711-1