Navodila za nagradni natečaj Enjoy Your Rights

Kdo se lahko udeleži natečaja?

Udeleženci so vsi avtorji 58 avdiovizualnih izdelkov, ki so bili v sklopu kampanije Enjoy Your Rights ustvarjeni na delavnicah in usposabljanjih Socialne akademije (Ustvari film 2014, Ustvari film 2015, Ustvari risani film, Ustvari videospot, Izziv 72 ur, Filmski tabor v Albaniji, dokumentarci SOS, EYR delavnice po šolah in mladinskih centrih).

Nagradni sklad:

 • 1. mesto: Avtorji filmčka, ki bo prejel  največ všečkov v finalnem izboru, bo dobil bon za 400 eur za nakup tehnične opreme.
 • 2. mesto: Avtorji drugouvrščenega filmčka bodo prejeli nahrbtnike EYR ter bon za najem snemalne opreme Socialne akademije v vrednosti 200 EUR.
 • Mednarodni festival: 2 avtorja iz skupine, ki bo po všečkih uvrščena na 1. In 2. mesto,  se bosta udeležila mednarodnega zaključnega festivala kampanije Enjoy Your Rights v Udinah za 2  osebi, 9. – 10. 5. 2015.
 • Vsi finalisti bodo prejeli promocijske izdelke EYR (majice in USB ključke).

Potek natečaja

Faza 1: Iskanje finalistov

 • Z žrebom smo 58 filmskih izdelkov razporedili (tako da so v vsaki skupini zastopane vse vrste izdelkov iz različnih delavnic) v 6 skupin po 9 ali 10 filmčkov.

Razpored: https://docs.google.com/spreadsheets/d/1hEseNBB1pyNlOK5K127MkNTk7IXoNwJZzP5DmjJIxck/edit#gid=0

Narejeni so tudi seznami/playliste za posamezne sklope filmov.

 • Vsak teden (od začetka marca do srede aprila) bo potekalo glasovanje znotraj ene skupine.
  Vsak teden (večinoma) v ponedeljek zjutraj ob 10 h bodo vsi filmčki skupine objavljeni na strani Facebook Enjoyourights – Slovenija, nato pa se bo glasovalo do naslednjega ponedeljka do 9 h zjutraj.
  Filmček, ki bo dobil največ všečkov, bo prišel v finale.
 • V finale bosta prav tako prišla še 2 filmčka poleg zmagovalcev skupine, ki bosta prejela največ všečkov.

Faza 2: iskanje zmagovalcev (od 21. do 30. 4. 2015)

Zmagovalci iz vseh 6 skupin + 2 nadaljnja filma, ki sta prejela največ všečkov,  se bodo pomerili v glasovanju oz. všečkanju, ki bo trajalo od 20. 4. 10 h do 24. 4. 10h.

 


Komentiraj prispevek!

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Back to Top ↑

UA-42404711-1