Usposabljanje na delovnem mestu II

Objavljeno: 9. decembra 2011

no image

mario0V novembru smo zaključili še en krog usposabljanja na delovnem mestu. Tokrat se nam je pridružil Mario Plešej, hkrati pa nas je v sodelovanju z MIC občasno obiskala tudi Simona Osterc. Takole sta opisala svojo izkušnjo.

Moje druženje s Socialno akademijo v letu 2011 je bilo dokaj kratko, a precej intenzivno. Kot iskalec zaposlitve sem se tu prek zavoda za zaposlovanje dva meseca usposabljal in se veliko novega naučil. Najbolj všeč pa mi je to, da sem se ob tem, kar sem tu počel, počutil zelo sprejetega in sproščenega, kar mi je omogočilo, da sem lahko dal iz sebe veliko dobrega ter tako bogatil sebe, svoje sodelavce in druge, s katerimi sem prihajal v stik prek dejavnosti Socialne akademije. Zelo hvaležen sem za to izkušnjo.

Mario Plešej

V oktobru in novembru sem preko Mladinsko-informacijskim centra MIC sodelovala na nekaterih projektih Socialne akademije. Naučila sem se snemati s kamero, montirati in še in še. Verjetno je bil moj največji zalogaj v teh dveh mesecih snemanje in montaža Nikodemovih večerov. Nikodemce in ostale zalogajčke sem z veseljem prežvečila in skupaj z njimi pogoltnila eno lepo izkušnjo, ki me je obogatila z novim znanjem, odnosi, pogledi na svet … V družbi SAK-ovcev sem si kar malo oddahnila, ker zgleda vendarle nisem tako čudna, če mi besede kot so “vrednota”, “narod”, “družba” nekaj pomenijo. Vesela sem, da obstaja zavod, kjer si ljudje zagnano in s prizemljenim idealizmom prizadevajo za večjo prisotnost občečloveških vrednot v družbi.

Simona Osterc


Komentiraj prispevek!

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Back to Top ↑

UA-42404711-1