Počitniško varstvo za otroke od 1. do 5. razreda OŠ: JAZ, NOVINAR

Objavljeno: 25. maja 2020

Trenutno so vsa mesta zasedena. V čakalno vrsto se lahko prijavite tukaj. V primeru sprostitve mest vas bomo obvestili.

Tudi letos organiziramo tri tedne 9‐urnega dnevnega programa ustvarjalnega varstva za otroke od 1. do 5. razreda osnovne šole.

O PROGRAMU

Program Novinarsko poletje 2020 bo potekal pod naslovom JAZ, NOVINAR, v okviru katerega bodo mali nadebudneži (vsak teden lahko sprejmemo 25 otrok iz MOL) odkrivali in razvijali svoje talente skozi fotografijo in video ter spoznavali poklic novinarja in različne novinarske zvrsti. Poleg tega bo vsak dan na programu rekreacija (izleti) ter druženje in ustvarjalne igre.

Program bo potekal od ponedeljka do petka od 7.30 do 16.30. V tem času bo organizirano varstvo, novinarske delavnice, izleti, rekreacija, kreativno ustvarjanje, druženje in igra ter prehrana (dve malici in kosilo).

KOMU JE PROGRAM NAMENJEN?

Program sofinancira Mestna občina Ljubljana (MOL), zato bodo tedni BREZPLAČNI za otroke, ki imajo stalno prebivališče na območju MOL in obiskujejo 1. do 5. razred na osnovni šoli na območju MOL ter otrokom družin, ki nimajo stalnega bivališča v MOL in živijo v študentskih domovih v Ljubljani, vendar le v primeru, da otroci obiskujejo osnovne šole v Ljubljani.

Letošnji program bo zanimiv tudi za otroke ki so se že udeležili varstva prejšnja leta, saj smo nadgradili vsebino dnevnih delavnic. Za vse mlade novinarje, ki pa bi radi ustvarjali tudi po poletju, bomo počitniško varstvo izvedli tudi v času jesenskih počitnic (26. 10. – 30. 10.), tokrat na temo kulturne dediščine.

DATUMSKA OPREDELITEV

Termini JAZ, NOVINAR (možna udeležba na največ 2 tednih varstva):

  • 3. 8. – 7. 8. 2020
  • 17. 8. – 21. 8. 2020
  • 24. 8. – 28. 8. 2020

Informativni sestanek za počitniško varstvo bo 18. 6. 2020 ob 17.30 v učilnici Socialne akademije. Predstavili vam bomo program, potek tedna in odgovorili na vaša vprašanja.

Pri izvedbi počitniškega varstva bomo smiselno sledili smernicam NIJZ glede velikosti skupin, morebitne uporabe zaščitne opreme, razkuževanja, itd. za vrtce in šole. O potrebnih prilagoditvah vas bomo obvestili pred začetkom programov počitniškega varstva. V primeru ponovitve epidemije si pridržujemo pravico do odpovedi varstva.

Oglejte si, kaj smo ustvarjali prejšnje poletje

Več informacij: prijave@socialna-akademija.si

PRIJAVA bo možna tukaj. Povezava do prijav se bo odprla v torek, 2. junija, ob 7.00.

Program sofinancira Mestna občina Ljubljana

Tags: , , , , ,


One Response to Počitniško varstvo za otroke od 1. do 5. razreda OŠ: JAZ, NOVINAR

  1. Pingback: Seznam organiziranega počitniškega varstva otrok med poletjem 2020 - kamzmulcem

Komentiraj prispevek!

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Back to Top ↑

UA-42404711-1