Poletna izmenjava Evropski mladinski tedni, 23. 7. – 6. 8. 2016, Nemčija

Objavljeno: 21. marca 2016

Že veš kje boš preživel to poletje? Bi spoznaval mesto Heppenheim, kjer se je med drugimi rodil tudi Sebastian Vettel (nemški dirkač Formule 1)? Morda obiskal tudi Strasbourg in okoliška mesta? Prisluhnil pretresljivim zgodbam mladih iz cele Evrope?

Socialna akademija išče 4 udeležence (18 – 25 let) za udeležbo na mednarodni mladinski izmenjavi Evropski mladinski tedni. Izmenjava daje mladim iz različnih evropskih držav možnost, da spoznajo različnost Evrope in da razvijejo svojo zavedanje kot dejavnih državljank in državljanov EU. Aktivnost je namenjena spodbujanju medkulturnega dialoga ter krepitvi vezi in razumevanja med mladimi iz različnih držav Evropske unije.

2015_08_01_On the way to Odenwald (1)

Če želiš pridobiti mednarodne stike, izboljšati svoje govorne kompetence in javno nastopanje v angleščini, poleg tega bodo ozavestili in razvijati evropsko identiteto in državljansko pripadnost Evropski uniji, ne odlašaj in se prijavi!

 

Termin: 23.7 – 6.8.2016

Projekt je delno financiran iz programa Erasmus+. Potne stroške, stroške namestitve, organizacije in prehrane delno krijejo gostitelji, slovenski udeleženci pa za 14 – dnevno izmenjavo organizaciji prispevajo 150 €.

Izkušnja udeleženke lanskoletnega programa

Več info: neza@socialna-akademija.si

Tags: , , ,


Komentiraj prispevek!

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Back to Top ↑

UA-42404711-1