Poletni tabor Ustvari film v Bohinjski Bistrici, 28.-31.8.2017

Objavljeno: 30. junija 2017

V Bohinjski Bistrici bo v času 28.–31. 8. 2015  potekal mladinski filmski tabor USTVARI FILM.


Za mlade od 14. do 18. leta (9. razred OŠ in srednješolci), ki se želijo naučiti osnov scenaristike, režije, snemanja in montiranja, se v tem preizkusiti in sami posneti svoj kratek film.

Kaj bomo delali?

Snemali bomo kratek film. Več kratkih filmov, pravzaprav. Vsaka skupina svojega. Pri tem pa bomo spoznali tudi proces filmskega ustvarjanja in se naučili dela s snemalno opremo. Ker pa nima smisla se samo učit in delat, se bomo zvečer podružili ob tabornem ognju, si pogledali kak dober kratek film, se osvežili s skokom v jezero in kar je najbolj pomembno … cel čas bili v družbi ljudi, ki jih zanimajo podobne stvari kot nas.

Kdo bo z nami?

Mlada ekipa z izkušnjami z mladinskim neformalnim izobraževanjem, animatorstvom in strokovnim znanjem video produkcije. Nad vami bodo bdeli, vam vlivali novega znanja in vas popeljali do končnih filmčkov izkušeni mentorji Socialne akademije.

Podrobnosti …

Prevoz:
Na tabor prideš z lastnim prevozom (starši, javni prevoz …).

Prihod: 28. 8. 2017 – 10:00

Odhod: 31. 8. 2017 –  20:00

Lokacija:
Uživali bomo ob lepotah slovenskega alpskega sveta v Bohinjski Bistrici (z avtobusom je 5 min oddaljena od Bohinjskega jezera, kjer si bomo privoščili osvežitev). Bivali in kuhali (kuharja bomo imeli s sabo) bomo v župnišču v Bohinjski Bistrici.

Kotizacija:
60 € –  Prijava na tabor je potrjena, ko je predračun plačan.

Potrebuješ:
Spalno vrečo, športno obleko za vse (vremenske) priložnosti, morebitno filmsko opremo (če jo imaš) in rekvizite. Pred taborom prejmeš še podrobna navodila po e-pošti.

 

Pridruži se nam. Imeli se bomo fino in fajn 🙂

(prijavnico najdeš čisto na koncu strani)

 
A webform by Podio

Tags: , , , , ,


Komentiraj prispevek!

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Back to Top ↑

UA-42404711-1