Popotniško novinarstvo na udaru

Objavljeno: 4. maja 2015

Še ne veste, kaj je popotniško novinarstvo in zakaj k udejstvovanju privlači toliko ljudi? Zadnji čas, da temu narediš konec. Priložnosti bo dovolj.

OD TURISTA DO POPOTNIŠKEGA NOVINARJA V 80 DNEH

Pridruži se nam pri spoznavanju novinarskih veščin, začinjenih s popotniškim pridihom.

Kdaj? Maj-julij 2015 (4 skupna srečanja ter intenzivno delo pod vodstvom izkušenih mentorjev)

Kje? Socialna akademija, Ul. Janeza Pavla II. 13, 1000 Ljubljana

DSC05009Kdo? Mladi med 18-29 leti, ki radi potujejo, kritično razmišljajo in želijo nadgraditi in v praksi uporabiti svoje multimedijske sposobnosti.

Koliko pa to stane? Delavnica je BREZPLAČNA!

Prijave so odprte do 6. 5. 2015 na tej povezavi: LINK

Več …

TO POLETJE POTUJ DRUGAČE

banner BPJNa pogovornem večeru 11. 5. 2015 ob 20.00 bo priložnost za odprto debato med udeleženci, ki si boste med seboj podelili vaše izkušnje popotovanja. Besede POTUJ, MISLI, DELI bodo vodilo našega pogovora, metoda pogovora “open stage”, pa bo oblikovala prostor, kjer bo lahko vsak delil svojo izkušnjo. Večer bo potekal s sodelovanjem in v prostorih hostla Tresor (Čopova ulica 38, 1000 Ljubljana). Vstop bo prost.

Več …

BREZPLAČNE DELAVNICE O POPOTNIŠKEM NOVINARSTVU

ronjaIzvajamo delavnice, pri katerih motiviramo mlade, da se začnejo zavedati moči kot uporabniki družbenih omrežij. Kot popotniški novinarji lahko dosežemo družbene spremembe, promoviramo vrednote in s tem prispevamo k boljši družbi.
Vsaka tema Popotniškega novinarstva mlade spodbuja k ideji POTUJ, MISLI, DELI in jim odpira pogled na svet tudi z drugega zornega kota. Primerna je za vse srednješolce, ki se zanimajo za družbene teme, vendar želijo imeti še aktivno vlogo. Namen delavnic je motivirati mlade za popotniško novinarstvo v vsakdanjem življenju.

Več …

Tags: ,


Komentiraj prispevek!

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Back to Top ↑

UA-42404711-1