Postani dober vodja! | Madžarska, 17. – 22. 7. 2018

Objavljeno: 12. februarja 2018

  • Katere veščine potrebujem kot podjetnik / menedžer, da poslujem na trajnosten in odgovoren način?
  • Katere kompetence potrebujem kot podjetnik / menedžer, da uravnotežim etične in gospodarske cilje?
  • Kako voditi podjetje ali organizacijo, ki je poslovno in kadrovsko uspešna hkrati pa skladna z lastnimi vrednotami in življenjem?

Odgovore na zastavljena vprašanja boste odkrivali na interaktivni polenti šoli, ki je sad interdisciplinarnega raziskovanja devetih evropskih partnerjev, podjetnikov, študentov in strokovnjakov. V EU projektu Erasmus+ Mladi za podjetništvo in poslovno etiko smo razvili inovativen koncept usposabljanja za mlade podjetnike in menedžerje, ki pridobivajo znanja v vodenju organizacije in etičnih vodstvenih kompetencah. VEČ o projektu: http://yebe.eu/

Na poletni šoli sodelujejo mladi iz Nemčije, Italije, Belgije, Madžarske in Slovenije.

USPOSABLJANJE V VODSTVENIH VEŠČINAH IN ODNOSIH

Na poletni šoli boste spoznali teoretično znanje in praktične vsebine o podjetništvu, poslovni etiki in institucionalnem okviru, npr. o socialnem tržnem gospodarstvu. Srečali se boste s kolegi iz drugih evropskih držav, z različnimi izkušnjami in pogledi na omenjene teme. Aktivno boste vključeni v program, saj je predvideno vključevanje vaših idej in izkušenj, ki odražajo trenutna stališča. Skupaj z drugimi mladimi boste imeli priložnost, da krepite vodstvena znanja in veščine. Celoten proces bodo facilitirali mednarodni strokovnjaki in posamezniki iz prakse.

Poletna šola v Egerju je zadnja v ciklu treh poletnih šol. Projektni partnerji smo že leta 2016 v Firencah in Rimu, Italiji organizirali poletno šolo v poslovni etiki in 2017 v Veržeju, Sloveniji in Berlinu, Nemčiji v socialnem tržnem gospodarstvu. Tretja poletna šola v Egerju na Madžarskem tako vključuje in razširja izkušnje in rezultate 3-letnega projekta.

6-DNEVNO USPOSABLJANJE

Eger je drugo največje mesto severne Madžarske, ki ne slovi le po svoji bogati zgodovini in umetnosti, ampak tudi znanem madžarskem vinu Egri Bikaver ali bikova kri. Mesto se v osrčju trga ponaša z veličastno klasicistično katedralo, spomenikom hrabrim branilcem mesta proti Turkom, licejem, najbolj severno ležečim minaretom v Evropi in minoritsko cerkvijo. Eger velja za najlepše madžarsko baročno mesto, njegova okolica pa je prepoznavna predvsem po slikoviti vinogradniški pokrajini in vinskih kleteh ter živahnih in temperamentih plesih.

Podroben program bo objavljen kmalu.

PRIJAVA

Kotizacija za 6 dni Poletne šole znaša 60,00 € / osebo. V ceno so vštete nočitve, polni penzion, potni stroški in izobraževanja/delavnice ter dodatne aktivnosti.

PRIJAVA preko spletnega obrazca: https://docs.google.com/forms/d/1sWE3uUof1ujoKb3tetcP5zDvDoJ8RwoVO1HbFbNGDyM/prefill

* Projekt vodijo iz Slovenije Združenje krščanskih poslovnežev Slovenije in Socialna Akademija, ter Bund Katholischer Unternehmer (Nemčija), Centrum für Corporate Citizenship (Nemčija), CONFORM – Consulenza (Italija), Unione Cristiana Imprenditori Dirigenti (Italija), ERME (Madžarska), Napra Fargo (Madžarska), in ADIC (Belgija).

Dodatne informacije o projektu so dostopne na: www.yebe.eu.

Za dodatna vprašanja glede poletne šole v Egerju se obrnite na kaja.kosec@zkps.si ali neza@socialna-akademija.si.

Tags: , , , , , , ,


One Response to Postani dober vodja! | Madžarska, 17. – 22. 7. 2018

  1. Pingback: Postani dober vodja! Poletna šola na Madžarskem - Mednarodni obvestilnik Zveze ŠKIS

Komentiraj prispevek!

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Back to Top ↑

UA-42404711-1