Socialni teden v Franciji: Preoblikovanje dela

Objavljeno: 13. avgusta 2013

Socialna akademija vabi:

“Preoblikovanje dela”

 

Strasbourg, 22. – 24. 11. 2013

V zadnjih tridesetih letih se je politika zaposlovanja in narava dela zelo spremenila. Nezaposlenost, naraščanje težav iskanja zaposlitve mladih, politika upokojevanja, število ljudi, s polovičnim delovnim časom in veliko ljudi, ki dela neplačane nadure … Globalizacija in razvoj tehnologije ter s tem tudi okoljska vprašanja narekujejo nov način delovanja in obravnavanja delovne problematike. Kako bomo reševali vprašanja, ki zadevajo vse nas?

Francozi letošnje leto organizirajo 88. Socialni teden ( Les Semaines Sociales de France), ki se bo hkrati odvijal v treh mestih: Parizu, Lyonu in mednarodnem Strasbourgu.

Več tisoč udeležencev se bo istočasno razporedilo po treh mestih in aktivno sodelovalo v debatah, okroglih mizah in predavanjih. Vsi tuji udeleženci, tudi Slovenci, se bodo srečali v Strasbourgu.
Program bo potekal v angleškem jeziku.

Predvideni stroški na udeleženca/udeleženko znašajo 60 €. V to ceno je vštet prevoz z vlakom, participacija na seminarju in nastanitev pri družinah v Strasbourgu. Cena se utegne zaradi karte tudi spremeniti, zato je željena hitra prijava.

Na voljo je 9 prostih mest.

Podrobnejši program najdete v zloženki (v angleščini).

Informacije in prijavamojca@socialna-akademija.si, 01 439 97 95, 051 893 060.

 

Tags: , ,


Komentiraj prispevek!

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Back to Top ↑

UA-42404711-1