Priročnik Digitalni domorodci

Objavljeno: 19. februarja 2019

Vabljeni, da prelistate spletno različico priročnika Digitalni domorodci!

“Priročnik beri kot učbenik. Najdi svoj tempo. Ni potrebno brati po vrsti. Uživaj,” pravijo avtorji v uvodu publikacije Digitalni domorodci.

V njem je zbrano najbolj uporabno in pogosto prezrto znanje kako v digitalnem svetu s čim manj truda priti do čim večjih učinkov na področju (spletne) komunikacije, načrtovanja digitalnih kanalov, pa osnove fotografije in grafičnega oblikovanja, Celostne grafične podobe in Uporabniške izkušnje. Napisan je bil z mislijo na nevladne in mladinske organizacije ter na vse mlade (in manj mlade), ki delajo na tem področju, da bi te svojo vsebino in ideje lažje spravili a splet ter jo tako predstavili svetu.

Priročnik je nastal v okviru projekta Digitalni domorodci za Ljubljano, ki je bil sofinanciran s strani Mestne občine Ljubljana in Urada RS za mladino.

V ustvarjanje le-tega je bilo vključenih šest digitalnih domorodcev – Ana Pisar, Lucija Kovačič, Mojca Galun, Tilen Lah, Tina Kovačić ter Vida Habjanič – namenjen pa je tako tistim ki so se rodili v svet digitalnega komuniciranja, kot tudi tistim, ki na tem področju veljajo za priseljence. 🙂

Priročnik najdeš tukaj.

Tags: , , , ,


Komentiraj prispevek!

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Back to Top ↑

UA-42404711-1