Promotorji drugačne družbe!

Objavljeno: 18. marca 2010

no image

 Socialna akademija razpisuje
10 mest v skupini

PROMOTORJI DRUGAČNE DRUŽBE

Odgovorno odločanje

Solidarnost do drugih

Družbena angažiranost

  promotor.jpg

Se ti zdi, da nekako štrliš iz povprečja? Medtem ko se tvoji sovrstniki ukvarjajo predvsem sami s sabo, ti gledaš na stvari širše?  Te večkrat obhaja občutek, da je s tem svetom nekaj narobe, da marsikaj manjka in da bi bilo marsikaj lahko bolje. Premišljuješ, imaš idejo, ne veš pa, kako bi jo izvedel? Imaš občutek, da tvoje ideje o skupni družbeni prihodnosti ostajajo prezrte?

Pridruži se nam in postani promotor/-ka drugačne družbe.

Gre za skupino mladih, v kateri boš imel/-a priložnosti izživeti naslednje strasti:

  • Zanimanje za družbo

Nezaposljivost mladih, študentsko delo, šolski sistem, težave pri finančnem osamosvajanju, družinski zakonik, inflacija vrednot in še in še … Težav v družbi zagotovo ne bo zmanjkalo, vprašanje je le, ali imaš dovolj poguma in volje, da se z njimi spoprimeš?

  • Usposabljanje

Za promotorje bomo pripravili več krajših (popoldanskih) usposabljanj, na katerih boš pridobil znanja in kompetence z naslednjih področij: javno nastopanje, vodenje in moderacija, projektni menedžment, kritično razmišljanje, stiki z mediji, timsko delo … Dobra usposobljenost je poleg motivacije za delo ključnega pomena!

  • Uresničitev lastnih idej

Promotorji bomo ustvarjali sproščeno, kreativno okolje, v katerem boš lahko izrazil in udejanjil svoje ideje. Pri tem ti bomo pomagali tako pri načrtovanju in razvoju ideje kot pri pokritju s človeškimi in finančnimi viri.

  • Priložnost zaslužka

Prirejali bomo dogodke za mlade in odrasle na različne družbeno aktualne teme. Pri nastajanju in vodenju teh dogodkov boš sodeloval tudi ti, za svoje delo pa boš dobil tudi kakšen cekin.
 

Oblikovati nameravamo skupino desetih mladih, ki se bo srečevala v Ljubljani predvidoma enkrat na 14 dni.
Usposabljanja bodo zastonj.

Prijave s kratkim motivacijskim pismom (pribl. četrtino do polovico strani) do 2. aprila 2010 pošlji na elektronski naslov
info@socialna-akademija.si.

 

Pridi – potrudili se bomo, da ti ne bo žal!

 


Komentiraj prispevek!

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Back to Top ↑

UA-42404711-1