Prostovoljstvo na festivalu Bivak V

Objavljeno: 10. septembra 2018

Popotniško novinarstvo išče prostovoljce, ki bi aktivno pomagali pri izvedbi letošnjega festivala Bivak. Letni festival bo letos že petič postavljen v urbano džunglo Ljubljane – tokrat na ploščad med hostlom Celica in SEM-om. Na festivalu vsako leto gostimo več ljudi, za to bi potrebovali tudi tebe!

Verjetno si že obiskal/soustvarjal kakšen festival in sedaj imaš priložnost postati del ekipe, ki že 5. postavlja Bivak.

Zakaj bi bil samo obiskovalec? Raje so-ustvarjalec!

Če te veselijo popotovanja, imaš odprte oči in rad razmišljaš kritično, boš našel/la pravo okolje v ekipi festivala Bivak V: Potovati je živeti, ki bo letos 13.10. v Ljubljani.

Bivak je festival popotnikov in popotniškega novinarstva, ki nudi odprt prostor in združuje tako navdušene kot izkušene popotnike, borce za boljši svet in vse tiste, ki se spogledujejo z idejo, da bi si oprtali nahrbtnik in odšli na pot. Priprave se začnejo v prvem tednu septembra, ko začnemo stopnjevati tempo vse do festivalskega dne. Dobrodošli ste vsi ljudje dobre volje!

In kaj bom imel/a od sodelovanja?

Poleg dobre ekipe in novih poznanstev še en kup izkušenj, ki ti bodo prišle prav na tvoji poti (organizacija, oglaševanje, stiki z javnostjo, iskanje sponzorstev in povezav, ekipno delo in duh)… Tvoj trud bomo vsekakor nagradili!

Naj se sliši tvoj glas, naj se prebudi tvoja kreativnost! Dobrodošel/dobrodošla, da skupaj že petič soustvarimo edinstven festival v Sloveniji!

Prijave zbiramo do torka 18.9. zvečer.

Vsi navdušeni ljudje, ki imate dobro voljo za ustvarjanje edinstvenega popotniškega festivala v Sloveniji, se prijavite tu:
https://goo.gl/forms/sVo4C928qSzivW892


Komentiraj prispevek!

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Back to Top ↑

UA-42404711-1