Postani mednarodni/-a prostovoljec/-ka in odpotuj v Francijo!

Objavljeno: 4. julija 2019

1-letno prostovljstvo (sep/2019 – sep/2020)
2 prostovoljca
3. največje francosko mesto, Lyon

Si želiš biti boljši vodja in nadgraditi svoje organizacijske veščine ali ob lastnih iniciativah preizkusiti svojo prilagodljivost in pripravljenost na sodelovanje?

Bi rad izboljšal/-a svoj komunikacijski pristop ter deloval/-a na medkulturnih projektih?
Te zanima razgibana narava dela v različnih okoljih in z različnimi skupinami ljudmi (npr. mladi z manj priložnostmi)?
Imaš rad/-a izzive in bi se rad/-a preizkusil/-a v prevzemanju različnih odgovornosti?

V projektu Evropske solidarnostne enote (ESC- European solidarity corps) pod okriljem organizacije CONCORDIA Rhône-AlpesConcordia, ki sodeluje z domačimi in tujimi prostovoljci ter mladimi, jih povezuje ter preko mednarodnih projektov skrbi za njihovo aktivno udejstvovanje, se odpira program enoletnega prostovoljstva s pričetkom septembra tega leta. Tokratni slogan enoletnega prostovoljstva je “Aktivno državljanstvo in mobilnost za vse”.

Vključen/-a boš v sezonsko delo na (mednarodnih) delovnih taborih, podporo organizaciji ter mednarodne projekte, kot so mladinske izmenjave in usposabljanja.

To je enkratna priložnost, da ob dinamičnem 30-urnem tedenskem delavniku osvojiš nova znanja in v prostem času izkoristiš mnogotere možnosti za turistično raziskovanje v živahnem francoskem mestu Lyon. Za bivanje in hrano bo poskrbljeno, pripada ti tudi mesečna žepnina (180 evrov) ter brezplačni dostop do interneta.

Če si angažiran/-a, dobro govoriš angelško ali francosko, se vidiš v vlogi z večjo mero odgovornosti ter lastnih pobud, komunikativni pristop do različnih skupin pa ti predstavlja zadovoljstvo in izziv, potem izpolni prijavo in odpotuj na izkušnjo, ki ti ponuja nešteto priložnosti.

Več informacij najdeš tukaj.

Rok za prijave je do 1. 8. 2019.

Svoj CV in motivacijsko pismo pošlji na sabina@socialna-akademija.si.


Komentiraj prispevek!

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Back to Top ↑

UA-42404711-1