Jaz in ti (se) učiva na spletu!

Objavljeno: 25. maja 2017

no image

Moderni življenjski slog je velik del komunikacije prestavil iz načina »iz oči v oči« na splet. Zato je skrajni čas, da se trenerji ali mladinski delavci začnemo posluževati tudi teh kanalov. V tem študijskem krožku se želimo zbrati podobno misleči trenerji ali mladinski delavci z namenom, da preučimo digitalna orodja, ki nam jih splet ponuja in poiščemo, ter prilagodimo tista, ki bi bila primerna za metode neformalnega izobraževanja.

Na Socialni akademiji ustanavljamo ekipo, ki bo preučila in preizkusila različna spletna orodja, pripravila analizo, ter jih nekaj priredila za spletno učenje aktivne družbene participacije, krepitve kompetenc mladih za delo v skupini in demokratičnega odločanja. Vse skupaj bomo predstavili na mednarodnem seminarju European Wide Web of Youth Work – New tools for online learning in non-formal education and youth work, kjer bomo z udeleženci iz 6 evropskih držav raziskovali področje digitalnega mladinskega dela.

Ni potrebno, da obvladaš računalnike!

Važno je samo, da te to zanima in si področje pripravljen raziskovat. Seveda dobrodošli tudi računalničarji, vendar dobrodošli tudi vsi, ki vas zanima mladinsko delo in trenerstvo, ter ste pripravljeni vložiti nekaj časa, da skupaj zaorjemo ledino in raziščemo digitalno področje neformalnega izobraževanja.

Kako se prijaviš?

Piši na mojcag@socialna-akademija.si in pridi na prvo srečanje, ki bo v ponedeljek, 29.5. ob 17h.

Se vidimo!

Projekt  bo potekal v obliki študijskega krožka (nekaj srečanj skupine ter nekaj malega dela vsakega posameznika izven srečevanja skupine).


Komentiraj prispevek!

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Back to Top ↑

UA-42404711-1