True Love – Real Utopia – mednarodna mladinska izmenjava

Objavljeno: 15. oktobra 2021

Ali se lahko imamo radi takšni, kot smo?
Kakšno vlogo naj imajo odnosi in romantika v našem življenju?
V čem na področju ljubezni dejansko uživamo?

True Love – Real Utopia je skupnost raziskovalcev, ki poskuša razumeti čarobnost ljubezni. Skupaj odkrivamo, kako različno ljudje doživljajo in kažejo ljubezen ter kaj sami iščemo v svojem življenju. S strokovnjaki se pogovarjamo o psihologiji odnosov in zbiramo napotke za boljšo komunikacijo. Spoznavamo vpliv medijev in družbe na naše ljubezensko življenje in kaj lahko pravzaprav počnemo, da si v življenju zagotovimo čim več (prave) ljubezni!

Postani del skupnosti True Love in se nam pridruži na tem potovanju!

Od spleta do Weimarja
Dogodek True Love – Real Utopia se bo začel sredi novembra 2021 s spletnim kampusom. V tej prvi fazi bomo skupaj vstopili v svet prave ljubezni na spletu: sprehodite se naokoli s svojim avatarjem, odkrivajte presenetljiva dejstva, spoznajte strokovnjake na temo ljubezni, odnosov in spolnosti, raziščite nove poglede in izmenjajte svoje mnenje z drugimi!

Za vse, ki ste še vedno lačni prave ljubezni, se nam marca 2022 lahko pridružite v zgodovinsko bogatem mestu Weimar v Nemčiji!

Vabimo 40 udeležencev spletnega kampusa iz Francije, Nemčije, Italije, Portugalske in Slovenije na teden, poln razprav, delavnic, izletov in pogovorov iz oči v oči!

Za več informacij spremljaj spletno stran projekta, tam je na voljo tudi prijavnica.

Spletni kampus 2021
Teden za tednom osupljivih dejstev, impresivnih oseb in presenetljivih misli: v spletnem kampusu vas vabimo, da skupaj z nami vstopite v povsem novo vesolje ljubezni, odnosov in spolnosti. Vstopite v virtualni svet (prave) ljubezni v okviru programa WorkAdventure, preizkusite svoje znanje in odkrijte nove perspektive. Kampus bo potekal od 19. novembra do 19. decembra 2021. Podroben uvod v spletni kampus skupaj s programom dogodkov bo znan od oktobra dalje.

Zahteve: če se želite pridružiti našemu spletnemu kampusu, potrebujete namizni/prenosni računalnik (samo pametni telefon ne bo deloval) z delujočo internetno povezavo. S seboj morate „prinesti“ še nekaj osnovnega znanja angleškega jezika, saj bodo nekateri materiali in dogodki v angleščini – vendar ne skrbite, če vaše znanje tega jezika ni perfektno!

Sodelovanje v spletnem kampusu je brezplačno!

Mladinska izmenjava v Weimarju 2022
Čas je, da se vidimo v živo! Vabimo vse, ki se želite poglobiti v temo in tudi v živo spoznati drug drugega, na skupno druženje Weimarju (Nemčija): program bo poln zanimivih ljudi, navdihujočih delavnic in možnosti za dogodivščine v Weimarju in okolici. Na voljo je 40 mest. Izmenjava poteka marca 2022.

Zahteve: da se lahko pridružite mladinski izmenjavi v Weimarju, morate biti udeleženec spletnega kampusa. Imeti morate vsaj osnovno znanje angleščine, saj bo večina delavnic v angleškem
jeziku. Prav tako morate živeti v eni od držav, ki sodelujejo pri tem projektu: Franciji, Nemčiji, Italiji, Portugalski ali Sloveniji.

Stroški: Program je sofinanciran s strani EU, za zagotavljanje višje kakovosti pa smo se odločili tudi za prijavnino, ki bo znana v kratkem. Ne skrbi, če si udeležbe zaradi prijavnine, ne bi mogel_la privoščiti, nam piši in bomo našli rešitev. Za čas trajanja programa bo v celoti poskrbljeno za nastanitev in hrano ter tudi potne stroške do določene višine zneska (odvisno od države).

Prijave

Prijave zbiramo tukaj. Za več informacij pa piši na sabina@socialna-akademija.si.

Tags: , , ,


Komentiraj prispevek!

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Back to Top ↑

UA-42404711-1