Usposabljanje Podkovani popotnik (8. – 10. 6. 2018)

Objavljeno: 1. junija 2018

Na 3-dnevnem usposabljanju, ki bo temeljilo na stebrih popotniškega novinarstva: Potuj, Misli, Deli, vas bomo pod mentorstvom izkušenih popotnikov in trenerjev izurili v številnih veščinah in pripravili na poletne pustolovščine. Čaka nas krasen vikend! Zakaj?

Da znaš raziskovati svet okoli sebe z odprtimi očmi in zraven znaš kritično pogledati na okolje, v katerem živiš ali kjer potuješ – in začeti z akcijo. Da poiščeš resnico. Ne pozabi, da postanemo to, kar mislimo in vidimo – kot pravi stara modrost: »Če želiš poustvariti svet, nanj poglej z novimi očmi.«

Z metodo Potuj, Misli, Deli (KAKO DELUJE?) boš dobil novo perspektivo, zagon in energijo. Naj se sliši tvoj glas!

Osredotočili se bomo na bistvo raziskovalnega popotništva, temu dodali noto kritičnega razmišljanja in vse skupaj osmislili s tem, da to znamo učinkovito deliti naprej. Čakajo te zanimive, kreativne in navdihujoče aktivnosti in uporabne informacije. Tvoja popotniška izkušnja bo zato lahko veliko bogatejša.

KAJ BO TVOJ KONČNI IZDELEK?

Če sanjaš o tem, da to poletje ustvariš svoj film ali video reportažo, serijo fotografij ali popotniški blog – si čakal prav na to usposabljanje. Tvoj izdelek bomo vključili v program popotniškega festivala Bivak V: Potovati je živeti, ki bo v drugem tednu oktobra v Ljubljani.

Dobimo se v petek, 8.6. ob 17h na Tržaški 132. IZZIV: na lokacijo pridi brez pomoči GPSa!

Usposabljanje financira Mestna občina Ljubljana.

Več informacij in prijavo najdeš tukaj!


Komentiraj prispevek!

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Back to Top ↑

UA-42404711-1