Ustvari strip, 18. december ob 16:00 (splet)

Objavljeno: 15. novembra 2020

Dragi bodoči striparji in striparke!

Vabimo vas na kratko delavnico Ustvari strip, ki jo bosta v petek, 18. decembra, med 16:00 in 19:00 vodili Hanna Szentpeteri in Sara Lukanc.

Ker bomo svoje popoldneve morali preživeti več ali manj v domačih prostorčkih, jih dajmo miselno in kreativno malce odpret! Na delavnici si bomo namreč izbrali družbene problematike, ki nas tarejo, ter jih na humoren ali malo bolj resnoben (pa ne preveč!) način upodobili v kratkem stripu.

Hanna in Sara vam bosta s svojim znanjem s področja scenaristike, režije, ilustracije in oblikovanja pomagali s pisanjem kratkega dialoga, kadriranjem ter oblikovanjem zanimivih likov in seveda risanjem.

Zavoljo zagotavljanja varnostne fizične razdalje in hkratnega vzpostavljanja medčloveške bližine bomo delavnico izvedli preko aplikacije Zoom. V dobri družbi papirja, svinčnikov, soudeležencev in soudeleženk bomo torej ustvarjali malo razvedrila v teh izzivalnih časih, ob koncu delavnice pa imeli v rokah vsak en prav unikaten strip, primeren za na steno naših domačih prostorov.

Ker bo delavnica varno-prijetna, hkrati pa dolga samo tri urice (kdo jih danes nima?), se nam le pridruži!

Delavnica je brezplačna za vse mlade po letih in duši. 

Usposabljanje sofinancirata Mestna občina Ljubljana in Urad RS za mladino.

Tags: , , ,


Komentiraj prispevek!

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Back to Top ↑

UA-42404711-1